Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Drewsens
titleName

Drewsens

DREWSENS er Silkeborgs nyeste kaffebar, vinbar og tapas restaurant. Spisestedet er placeret i byens smukke gamle rådhus som er med til at skabe de perfekte rammer for en god oplevelse.

Tapas Silkeborg – Hos DREWSENS finder du et udsøgt udvalg at spanske delikatesser. Sluk både den lille og den store sult med en komplet smagsoplevelse. Vælg tapas del piazza som indeholder flere slags charcuterie, dagens rørte salat med urter, samt pesto, aioli, syltede sager og brød. Eller gå på opdagelse i diverse tapas snacks og smag udsøgte delikatesser som Captain tiptoes p’nuts, Lufttørret skinke med artiskok, 3 gode oste med knækbrød eller Burts ”handcooked” chips – alt sammen i udsøgt kvalitet og til overkommelige priser. Se hele tapas menuen på www.drewsens-vinbar.dk

Vinbar – Ønsker du at nyde et lækkert glas vin til din tapas eller i godt selskab? Hos DREWSENS er nogle vine valgt med afsæt i den lækre tapas, imens andre er valgt fordi de står godt og stærkt for sig selv. DREWSENS vine er udvalgt af eksperter inden for området, hvilket sikrer besøgende et fantastisk udvalg af vin. Udover vin finder du hos DREWSENS også et unikt udvalg af champagne.

Kaffebar – Hos DREWSENS værnes der om håndbrygget kaffe af højeste kvalitet. Vælg mellem et stort udvalg af kaffe fra Nørre Snede Kafferisteri, som  udelukkende er brygget på de bedste bønner. Nyd klassikere som Cappuccino, Cortado, Flat white og Espresso doppio eller nyd en iskaffe i sommeren solskind.

Mødelokale: Leder du efter et mødelokale i Silkeborg, er dette ligeledes en mulighed hos DREWSENS. DREWSENS skønne lokaler kan indrettes således at de perfekter rammer for alt fra 5-30 personer. Derudover er det selvfølgelig muligt at kombinere dette med forplejning fra restauranten. Læs mere om priser på mødepakken på www.drewsens-vinbar.dk.

 

Adresse

Adresse:

Torvet 2A 8600 Silkeborg

Telefon: