Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Hindsgavl Slot
titleName

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot der ligger ved Middelfart på den vestlige spids af Fyn.  Historien for slottet går tilbage til det 12. århundrede og slottets historie, er da også et af de helt store varemærker for stedet. Selvom historiens vingesus hviler over stedet, så er det blevet moderniseret på mange punkter.

I dag er Hindsgavl Slot er af de førende konferencesteder i Danmark, og har møde- og konferencelokaler med plads fra 2 til 650 deltagere, alle med moderne og eksklusive faciliteter, hvilket man forventer af et moderne sted. Du kan læse mere om mulighederne for konference her. Tidligere på året vandt Hindsgavl Slot ”Årets Møde- og Eventsted – Bedste Service”.

Hindsgavl Slot er dog ikke kun til virksomheder, der skal afholde kurser eller konferencer. Det er også et oplagt sted til en romantisk weekend, hvor restaurant Den Hvide Dame kan danne rammerne om et fantastisk middag.

I den store slotspark der omkranser Hindsgavl Slot, kan man gå en dejlig tur og kigge på naturen hvor Hindsgavl Dyrehave, som udgør et indhegnet areal på 165 hektar, grænser lige om til. Her kan man gå eller løbe en tur og undervejs er der næsten garanti for at møde møde bl.a. krondyr og dådyr og ikke mindst utrolig dejlig natur.

 

Adresse

Adresse:

Hindsgavl Allé 7 5500 Middelfart

Telefon: