Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Havnens Perle
titleName

Havnens Perle

Dit foretrukne spisested i Århus

Er du på udkig efter dit nye foretrukne spisested i Århus, behøves du ikke lede længere. Hos Havnens Perle kan du nemlig få stillet den lille såvel som store sult i hyggelige omgivelser med lækre, velsmagende og traditionelle retter, der passer til enhver smag.

Lækker mad når du er sulten – til enhver tid

Mange siger, at morgenmad er dagens vigtigste måltid, og derfor kan du altid komme ind til Havnens Perle og få en god start på dagen. Her kan du få sprøde rundstykker og friskbagt franskbrød, stegte spejlæg, groft rugbrød og knasende bacon, der giver dig et godt fundament til at kunne klare resten af dagens mange opgaver.

Til frokost kan du altid komme forbi vores danish diner til en traditionel grillret eller et højt belagt stykke smørrebrød, som du kan nå at få serveret og spist inden din spisepause er ovre, og om aftenen tilbereder vores dygtige kokke lækre klassiske danske retter såsom biksemad, saftige brugere og andre velsmagende retter, så du kan afslutte dagen mæt og tilfreds. Her får du nemlig altid lækker klassisk og traditionel dansk mad – no nonsense!

Spisested Århus – dansk mad når det passer dig

Så er du på udkig efter et spisested i Århus, hvor du er garanteret at få god mad til alle døgnets vigtige måltider, så besøg os hos Havnens Perle. I vores danish diner får du altid god mad – lige når det passer dig.

Én af de ting, vi især er kendt for, er vores høje standarder. Hvad end du bestiller en burger, en toast, en klassisk omgang biksemad med det hele eller noget helt fjerde, så er vores mad lavet af de bedste råvarer og med en passion for danske traditioner og til en pris, hvor alle kan være med. Vi kan endda prale af at have en prisbelønnet bøfsandwich, der er blevet kåret til Danmarks bedste to gange, så er du til sprøde sværd og velsmagende kød, så er det måske lige retten for dig.

Vores hyggelige spisested i Århus åbner dagligt dørene for sultne århusianere, og hver dag serverer vi danske klassikere såsom hakkebøffer, fiskefileter og friskbagte rundstykker. Her er der plads til havnearbejderen, den studerende, den arbejdende samt den, der blot vil forkæle maven med lidt ekstra godt, og hvad end du har lyst til at sidde og nyde maden, tage den med eller stå op og spise som i en traditionel pølsevogn, så er der mulighed for det hele. Uanset hvad du vælger fra vores menukort, så er du altid garanteret lækker dansk mad – og altid lige når det passer dig.

Adresse

Adresse:

Havnens Perle Dagmar Petersens Gade 10 8000 Aarhus C

Telefon:

-

Email:

-