Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Restaurant Skamlingsbanken
titleName

Restaurant Skamlingsbanken

Selskabslokaler Kolding​

Kunne De tænke Dem at holde Deres næste fest i naturskønne omgivelser? Vil De holde en fest, som De og Deres gæster vil se tilbage på med glæde? Og kunne De tænke Dem lækker gourmetmad? Lad da Restaurant Skamlingsbanken være det naturlige valg, hvis De er på udkig efter selskabslokaler i Kolding.

Vælger De Restaurant Skamlingsbanken til at danne ramme for Deres næste festlighed, er De sikker på at få en fest, De sjældent vil glemme. Omgivelserne emmer af hygge og elegance. Beliggende over 100 meter over havet, har Skamlingsbanken udsigt over bakkelandskab, store træer og Lillebælt. Det skaber til sammen den helt rigtige stemning til Deres næste fest. Her er der rig mulighed for at tage en pause fra festlighederne i den friske luft, og skal der tages billeder? Så kan De få taget billeder med naturskøn kulisse, så De har noget fint at se tilbage på.

I løbet af livet er der mange store begivenheder, der skal fejres til den helt store guldmedalje. Hos Restaurant Skamlingsbanken har vi været med til at fejre alt lige fra bryllup, konfirmation til fødselsdage i vores selskabslokaler i Kolding. Så hvad end Deres anledning er, så kan De være sikker på at få en fest, hvis lige aldrig er set hos os. Vi sørger for velsmagende gourmetmad efter Deres valg, indbydende opdækning og de helt rigtige omgivelser, hvis De og Deres gæster selv sørger for det gode festhumør.

Lad os hjælpe Dem med Deres næste selskab

Skal De have holdt Deres næste fest udenfor hjemmet? Så tag et kig på et af vores 5 selskabslokaler, og mon ikke De kan finde et, der passer helt perfekt til De og Deres gæster. Vi har plads til det store såvel som lille selskab. ​De kan her danne Dem et overblik over vores forskellige lokaler:

  • Christian Flors Stuen giver plads til det lille selskab med 10-40 gæster i de hyggeligste rammer
  • Kongesalen er især velegnet til de store selskaber. Her er der plads til 50-160 gæster i fantastiske og romantiske omgivelser.
  • Laurids Skaus kan huse mellem 20-65 festglade gæster. Lokalet er lyst og indbydende og har udsigt til det naturskønne bakkelandskab.
  • Iver Staals er ikke et selskabslokale men en hyggelig bar med plads til 50 gæster. De kan leje baren separat eller i forbindelse med Deres selskab i Kongesalen.
  • Hjort-Lorenzens Sal danner de perfekte rammer for den lille fest med 10-40 gæster. Der er adgang til en hyggelig terrasse med skøn udsigt.

​Uanset hvilken af vores hyggelige lokaler, De vælger, er De garanteret en oplevelse, De sjældent vil glemme. Vi sørger for alt, så De kan få et fantastisk selskab med alt, hvad der hører sig til. Vi sørger for lækker gourmetmad, velsmagende vine og har De forespørgsler i forbindelse med opdækning og blomster, efterkommer vi naturligvis også disse. De og Deres gæster vil blive kredset om af vores dygtige tjenere, og I vil få en aften, hvor I intet mangler.

​Naturskønne selskabslokaler nær Kolding

Skal Restaurant Skamlingsbanken danne ramme om Deres næste fest, er De velkommen til at besøge os og vores selskabslokaler tæt på Kolding. Sammen kan vi helt sikkert skabe de bedste forudsætninger for et godt selskab. Ring til os på 75 57 20 03, eller skriv til vores e-mail [email protected] for at høre mere.

Adresse

Adresse:

Restaurant Skamlingsbanken Skamlingvejen 123 6093 Sjølund

Telefon:

-

Email:

-