Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
ZinfandelShop.dk
titleName

ZinfandelShop.dk

Er du på udkig efter en rigtig god vin, så skal du tage et kig på Zinfandelshop.dk. Dette er en webshop fuldt med den utrolig udsøgte Zinfandel vin. Disse vine er lavet på den utrolig populære Zinfandel drue, som vokser over det meste af verden.

De bedste flasker Zinfandel laves på den bedste og mest populære Zinfandel drue sort som er dyrket i Californien – USA. Selvom druen vokser mange andre steder i verden, så er den amerikanske version af druen, bare det bedre end de andre. Terroiret i Californien, har simpelhen bare vist sig, at være helt perfekt til dyrkning, af denn Zinfandel drue.

Zinfandel druen bruges til rigtig mange forskellige typer vine. Du kan få en Zinfandel vin som både egner sig som den friske sommervin, eller helt hen til den rigtig tunge og lagrede rødvin.

Inden for det sidste årti, har dansker virkelig fået øjnene op for denne fantastiske drue, og rigtig mange nyder godt af den smagsoplevelse, som en Zinfandel vin giver, enten rundt om middagsbordet, eller i en hyggelig stund, med venner og familie. Det er i sær en populær vin blandt de mange danske vinentusiaster.

Selvom Zinfandel vine er så smagfulde som de er, så får du stadig en Zinfandel vin, til en udsøgt god pris. På Zinfandelshop, finder du ikke en flaske vin til over 500 kr. Det er derfor priser, som man kan føle på – i sær når det kommer til god vin.

Prøv bl.a. en sødmefyldt Zinfandel rødvin, næste gang du skal have noget mørkt fjerkræ, fx gås og vildfugle – prøv den også til nogle flødebaseret simreretter, enten med kalv eller oksekød.

Lyder Zinfandel som en drue du vil prøve, så se hele udvalget af Zinfandel vine på Zinfandelsshops webshop, lige her. Her får du også nogle gode indtryk af hver vin, via hvert produkts nøje, veludførte beskrivelser.

Adresse

Adresse:

Rugårdsvej 7,1 5000 Odense C

Telefon:

-

Email:

-