Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Digitaltryk Odense
titleName

Digitaltryk Odense

Digitaltryk Odense er en full service grafisk virksomhed, med kernekompetencer inden for digitaltryk, layout, magasinproduktion, redaktionsstyring, samt e-handel.

Vi har adskillige års erfaring indenfor grafisk produktion, som vi elsker at dele med vores kunder og som vi bruger ved hver eneste opgave. Vi indgår ofte i opgaverne som sparringspartner, hvor vi vejleder og rådgiver både om layout men også om papirkvalitet, format, trykmetode osv. Alt dette med henblik på fælles succes.

I en branche hvor tingene ofte går rigtig stærkt, er vi selvfølgelig altid klar til, at tage arbejdshandskerne på. Giv os en udfordring og vi gør alt for at løse den. Vi leverer grafiske løsninger på kryds og tværs af medier – og over hele landet. Vi har stor viden omkring output og finish, samt vi har et top-tunet produktionsmiljø in house, som gør os til en attraktiv og yderst rentabel samarbejdspartner. Hos Digitaltryk Odense lægger vi vægt på et solidt grafisk håndværk, præsentable tryksager og ikke mindst god service.

Adresse

Adresse:

Peder Skrams Vej 4

Telefon:

Åbningstider

Mandag

8-16

Tirsdag

8-16

Onsdag

8-16

Torsdag

8-16

Fredag

8-15

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Helligdage: Lukket