Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
MV-Nordic
titleName

MV-Nordic

MV-Nordic har noget af en historie bag sig, som strækker sig helt tilbage til 1984. Her startede man med at hedde Mikro Værkstedet, og var på daværende tidspunkt, ”first movers” inden for integrering af it som en del af den daglige undervisning på landets mange skoler. Jep, det var helt tilbage til dengang hvor man kaldte IT for EDB.

I årenes løb har MV-Nordic (eller Mikro Værkstedet om man vil), specialiseret sig inden for læse og skriveteknologi. Dette har resulteret i at man har udviklet to meget anerkendte læse- og skrivestøtteprogrammer – og vi kender dem nok bedst som CD-ORD og IntoWords. Dette er begge fantastiske værktøjerne til børn som voksne som enten er ordblinde eller meget læseusikre i hverdagen. Værktøjerne med til at hjælp de som har det svært med ord, til faktisk at kunne gennemføre uddannelser, passer deres jobs og bare begå sig socialt med andre.

I 2014 valgte man at ændre navnet fra Mikro Værkstedet til det vi kender i dag, nemlig MV-Nordic. Dette gjorde man bl.a. fordi teknologien der var udviklet, ikke kun var førende i Danmark, men i hele Skandinavien – og man i tiden løb også havde åbnet datterselskaber i henholdsvis Sverige og Norge.

MV-Nordic har en lang række samarbejdspartnere som er med til at forbedre hverdagen for folk med læsevanskeligheder, og sørge for at de kan kommunikere gennem tekst, og klare sig igennem hverdagens forskellige opgaver.

MV-Nordic største samarbejdspartner er legetøjsgiganten LEGO, som har deres læringsværktøj LEGO Education. Her er MV-Nordic med til at fremme vores børns fremtid, og sørger for at de er med i den udvikling som der sker med teknologien. Programmering er nemlig en almen ting at skulle kunne i den fremtid som vi har foran os, og derfor skal børn i dag allerede lære at programmere deres egne løsninger, vedhjælp af LEGO klodser som vi kender dem.

 

Adresse

Adresse:

Lucernemarken 17 5260 Odense S

Telefon: