Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Vindoro.dk
titleName

Vindoro.dk

Vinhandel er et ældgammelt erhverv og ikke desto mindre en kunst, men dette forhindrer den ikke i at udvikle sig, og ligesom så mange andre noble forretninger så er den endt på internettet. Dette er dog ikke en dårlig ting, og der findes stadigvæk utroligt meget respekt omkring vinen og dens historie, selvom den i dag også forhandles på internettet. Dette kan man i høj grad fornemme, når man handler på Vindoro.dk, som stadigvæk er en forholdsvis ung vinhandel der med sine 2 år ikke har den største erfaring indenfor vinhandel. Men hvad de mangler i erfaring indenfor vinhandel, gør de op for med passion.

Denne passion har udviklet sig igennem længere tid og i år 2016, blev Vindoro.dk endelig en realitet. Hos Vindoro.dk finder man et stort udvalg af forskellige vine som befinder sig i begge ender af et langt prisparameter.

Problemet webhandel er ofte, at man ikke har en ekspedient ved sin side som kan hjælpe med sin ekspertviden, og viden er især vigtigt, når man handler vin. På Vindoros hjemmeside finder man derfor, under enhver vin, en udførlig beskrivelse af vinen, og hvad den går godt til. På den måde kan man trygt bestille sine vine på Vindoro.dk uden at gå helt galt i byen. Man kan fx finde lækre Argentinske vine her.

Adresse

Adresse:

Rugårdsvej 7,1 5000 Odense C

Telefon:

-

Web: