Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Wellsys Security ApS
titleName

Wellsys Security ApS

Din pålidelige leverandør af Vagt- og Sikkerhedsløsninger.

Wellsys Security ApS – Vagt og Sikkerhed – Mener I også, at en vagt skal mere end at være på vagt? At I fortjener vagter og en lokal vagtservice, der både kan håndtere store og små events, særlige anledninger og daglig drift, samt møde alle slags gæster, kunder og medarbejdere med en positiv og professionel attitude. Så har vi noget tilfælles – og Vi håber, I har lyst til at læse mere om, hvad Wellsys Security ApS kan tilbyde.

Servicemindede vagter
Hos Wellsys Security ApS fokuserer vi på, at vores vagter ikke kun løser den konkrete vagt-opgave, men også bidrager til en positiv oplevelse for alle involverede. Vi uddanner vores ansatte i kommunikation, service og konflikthåndtering, samt førstehjælp og brandbekæmpelse. Vores vagter møder jeres medarbejdere og gæster med en imødekommende, venlig og professionel attitude.

Kompetencer til enhver lejlighed
Wellsys Security ApS skaber som vagtfirma gode oplevelser ved events som Roskilde Festival, kræmmermarkeder, festivaller, Børnehjælpsdagen, vi levere kontrollører til fodboldkampe og events i Parken og på Brøndby Stadion. Vi tilbyder også byggepladsvagt, brandvagter, port- og udgangskontrol, fastvagt, runderingsvagter og meget mere.
Vores erfarne ansatte nyder de gode arbejdsforhold vi tilbyder som overenskomst og ISO certificering.
Vi råder over cirka 35 vagtfunktionærer og ansætter i takt med behovet. Vores søstervirksomhed beskæftiger cirka 200 deltidskontrollører og eventpersonale, hvilket giver os mange kompetencer og mulighed for løbende videreuddannelse. 

Højt certificerings niveau
Wellsys Security ApS er en autoriseret vagtvirksomhed, godkendt af Forsikring og Pension (F&P), ISO 9001-certificeret og har overenskomst med VSL, Vi er optaget i sikringsguiden og medlem af Dansk Industri oog aktiv i sikkerhedsbranchen.

Kontakt Wellsys Security ApS
Er I interessereti, hvordan vi sammensætter en god totalløsning, hvor opgaven er i centrum – med den fleksibilitet og mulighed for skalering, som det kræver? Så kontakt os for en uforpligtende samtale.

Wellsys Security ApS – Vagt og Sikkerhed

Wellsys Security ApS
Gl. lyngvej 2, 4600 Køge

Telefon: 70 40 42 48
Mail: [email protected]
Web:  Https://wellsys.dk

Adresse

Adresse:

Gl Lyngvej 2

Telefon:
Kontakt firmaet