Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Hjulpaajul.dk
titleName

Hjulpaajul.dk

ONLINE JULETRÆSSALG – LEVERING AF JULETRÆ TIL DØREN MED JUL PÅ HJUL

Hos Jul på hjul har vi specialiseret os i salg af juletræer på nettet med gratis levering i hele landet. I den travle juletid tilbyder vi en unik juleservice, hvor vi leverer dit personlige juletræ helt til døren, vi hjælper også gerne med lys og pynt, og henter det igen alt efter ønske. Du kan benytte dig af vores tilbud både som virksomhed og privatkunde. Vi har et stort udvalg af store og små juletræ til gode priser af sorterne Nordmannsgran og Rødgran. Når du bestiller juletræ online hos os, så garanterer vi, at du får et smukt træ. Vi har nemlig udvalgt de flotteste juletræer til vore kunder.

Hvis I har nogle specielle ønsker så kontakt os gerne. Vi har mange års erfaring i juletræsalg til både indendørs og udendørs brug, og vi kan levere stort set alt, hvad der har med jul at gøre. Vi er garant for levering af juletræer i både små og store mængder til private og erhverv. Ønsker i f.eks at vi kommer ud til jeres firma og stiller en hyggelig skov op som dekoration til en julefrokost, (som julegave til jer medarbejdere) eller har I helt andre gode ideer, så laver vi den rigtige pakke til den helt rigtige pris.

Vi brænder for jul og gør salg af juletræer til noget særligt. Vi tilbyder derfor også fæld selv, hjemmelavet gløgg og brændte mandler, og hele stemningen med jul på landet, så besøg Farmen Nykro – Kongevejen 345 3060 Espergærde – www.Juletraer.com Her er der virkelig hygge omkring kunderne. Æbleskiver med syltetøj lavet af hjemmedyrkede bær, saft kogt på sommerens frugter og bær, og en hyggelig legeplads hvor børnene kan klatre, mens forældrene sidder og hygger ved bålpladsen.

Spar besværet, få træet leveret.

Adresse

Adresse:

-

Telefon: