Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Clinicq For Kvinder
titleName

Clinicq For Kvinder

Velkommen til Clinicq ved Mona Irene Teisen – din personlige og erfarne psykomotorisk terapeut i København. Hos mig kan du som kvinde få hjælp ud fra et bredt fagligt niveau. Jeg har som psykomotisk terapeut stor viden inden for anatomi, fysiologi, psykologi og manuel behandling.

Derfor tilbyder jeg også virkningsfuld og skræddersyet behandling af en bred vifte af forskellige lidelser og problematikker, hvor jeg via samtale finder ind til det egentlige problem.

Clinicq ligger nord for København. Jeg arbejder som psykomotorisk terapeut i Lyngby, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en psykomotorisk terapeut i Hellerup eller Hørsholm, er der nem adgang med både bil og offentlig transport. I mit virke arbejde jeg ud fra en helhedsorienteret tankegang, hvor det fysiske og psykiske er afhængige af hinanden. Der skal være balance mellem krop og sind. Kroppen er en helhed, og vi arbejder med hele kroppen. Jeg kan blandt andet hjælpe kvinder med:

Som psykomotorisk terapeut i Lyngby, nord for København, har jeg altså fokus på hele dig, og jeg skræddersyer et forløb ud fra, hvordan du har det. Det kan eksempelvis være en kombinationsbehandling, hvor der både er fokus på fysiske øvelser og samtaleterapi. I et forløb hos mig vil du blive udstyret med en række redskaber, som giver dig en bedre fornemmelse for din krop og hvilke signaler, den giver dig. Målet er, at du på sigt skal komme af med dine gener og opleve en bedre livskvalitet.

Psykomotorisk terapeut i Lyngby, lige nord for København? Ring til Clinicq allerede i dag på +4578762945, så finder vi i fællesskab et passende forløb til dig.

Du er mere end velkommen til, at give os et kald eller læse mere om os, samt se hvilke behandlinger vi kan tilbyde, på vores hjemmeside: psykomotorik.nu

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.
Vh.
Clinicq For Kvinder
Mona Irene Teisen

Adresse

Adresse:

Jægersborgvej 66A .1 sal

Telefon: