Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Psykolog Julie Munck
titleName

Psykolog Julie Munck

Specialist i psykoterapi i Lyngby

Min psykologiske praksis er beliggende centralt i Lyngby. Jeg tilbyder psykoterapi til unge og voksne, parterapi samt familieterapi til familier med teenagebørn.

For fagpersoner tilbyder jeg undervisning og supervision.Gennem terapi kan du udvikle din evne til at håndtere vanskelige tanker og følelser, så de styrer mindre, og du får mere energi til det du ønsker og værdsætter i dit liv.

Min behandling bygger primært på evidensbaserede nyere kognitive metoder.

Mine ydelser:

Individuel terapi

Terapi kan hjælpe, når du slider med angst, stress, tristhed, lavt selvværd eller problemer i dine relationer. Terapi kan også hjælpe dig til afklaring af, hvad der er vigtigt for dig, og hvordan du får skabt retning og tilfredshed i dit liv.

Parterapi

Parterapi kan udvikle gensidig forståelse og større nærhed og vitalitet i jeres forhold. I parterapi kan I få hjælp til at forandre fastlåste mønstre og håndtere livsomstændigheder, der sætter forholdet særligt på prøve.

Online terapi

Med online terapi kan du få hjælp til dine udfordringer i et trygt terapeutisk rum, mens du sidder derhjemme. I den aktuelle situation med coronavirus er terapi online eller over telefon et oplagt alternativ til fremmøde i klinikken.

Spiseforstyrrelser

Har du mange tanker om mad, krop og vægt? Føler du, at det begrænser dig i din hverdag? Terapi kan hjælpe dig til et sundere forhold til spisning og større overskud til de andre ting, du gerne vil i dit liv.

Supervision & kurser

Supervision

Jeg tilbyder supervision til fagpersoner, der arbejder med behandling, rådgivning, socialfaglige og pædagogiske indsatser. Supervisionen kan foregå individuelt eller i gruppe.

Jeg tilbyder supervision til psykologer på vej mod autorisation eller specialistgodkendelse i psykoterapi.

Undervisning

Jeg tilbyder undervisning tilrettelagt efter medarbejdergruppens behov, fra oplæg af et par timer til flere dages undervisningsforløb.

Tag kontakt i dag

Jeg holder åbent for fremmøde. Der er også mulighed for online terapi.

 

Adresse

Adresse:

Lyngby Hovedgade 41, 2.