Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Buch People: psykolog i Lyngby
titleName

Buch People: psykolog i Lyngby

Ønsker du at investere i at udvikle dit faglige og professionelle potentiale? Hos Buch People i Lyngby møder du erhvervspsykolog og coach, Arendse Buch, som hjælper dig med at styrke dig endnu mere i dit arbejdsliv. Hos Arendse finder du forskellige forløb alt efter hvilke udfordringer, du kommer ind med.

Buch People tilbyder forskellige forløb. Du kan bl.a. få: 

Fælles for de mange coachingtyper er, at der tages udgangspunkt i dig som menneske. Der tages udgangspunkt i dine værdier og de udfordringer, du måtte stå med. De forskellige coachingforløb har alle fokus på at give dig støtte og idéer til, hvad du selv kan gøre i din egen hverdag.

Du kan forvente en coach og psykologhjælp i Lyngby, der har erfaringen til at hjælpe dig godt videre. Du vil blive lukket ind i en varm atmosfære, hvor der tages udgangspunkt i den problemstilling, du kommer med.

Få et skræddersyet forløb 

Forløb skræddersyes til privatpersoner, virksomheder og offentlige arbejdspladser. Der tilbydes bl.a. også supervision til faggrupper som socialrådgivere, pædagoger, psykologer, sygeplejersker og andet sundhedspersonale. I supervisionsforløb får dit personale muligheden for at træde et skridt tilbage, og se på arbejdet udefra. Det er en måde at skabe flere perspekiver på det arbejde, man står i. Samtidig oplever mange også fornyet gejst og gå-på-mod efter supervision.

Du finder Buch People på adressen:  Lyngby Hovedgade 96 st., 2800 Kongens Lyngby.

Adresse

Adresse:

Lyngby Hovedgade 96 st., 2800 Kongens Lyngby, denmark

Telefon: