Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Emotion Center – psykologhus i København
titleName

Emotion Center – psykologhus i København

Psykologer i København der giver et mentalt pusterum

I en hverdag hvor man skal være på, på arbejdet, studiet og hjemmefronten er det ikke altid, at man får stoppet op og prioriteret tid til sig selv og ens mentale helbred. Dit mentale helbred er dog mindst lige så vigtigt at pleje som dit fysiske helbred. Det kan derfor også være utrolig givende at opsøge en psykolog, hvis du befinder dig et sted, hvor du føler dig fastlåst eller mangler redskaber til en udfordring. 

I et forløb hos Emotion Center får du et mentalt pusterum, hvor der er plads til at dele de ting, der fylder i dit liv. Mange oplever en følelse af at være lettet efter terapi, da de får en fortrolig partner, som kan hjælpe dem videre og som har tavshedspligt.

Emotion Center: et psykologhus med dig i fokus

Når man skal vælge mellem de mange psykologer i København, som tilbyder terapi, så kan du med fordel kigge i retningen af Emotion Center. Emotion Center er et psykologhus, som har deres klienter i fokus. Du vil opleve, hvordan de arbejder med at give psykologhjælp, der hjælper dig effektivt og hurtigt videre med dine udfordringer – og selvfølgelig samtidig med at du får en større forståelse af dine udfordringer. Når du træder ind af døren i deres psykologhus vil du mærke en varm atmosfære, og psykologer som er engagerede omkring at hjælpe dig bedst muligt videre. 

Du kan bl.a. finde psykologer, som har mange års erfaring med behandling af: angst, depression, stress, traumer, svære relationer m.m. Oplev hvordan du skridt for skridt bliver hjulpet med at løse dine udfordringer. Få samtidig også de værktøjer der skal til, for at du får et pusterum med plads til endnu flere positive oplevelser. 

I deres psykologhus kan du også både finde forløb på engelsk og få studierabat.

Adresse

Adresse:

Frederikssundsvej 60D (baghuset 1. sal) 2400 København NV, denmark