Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Psykologrask.dk
titleName

Psykologrask.dk

I mit arbejde som børnepsykolog møder jeg rigtig mange børn og unge, som har udfordringer med bl.a. angst. Når angst bliver en lidelse, og symptomerne begynder at fylde mere og mere, så kan det påvirke børns trivsel og mentale helbred. Det er derfor vigtigt at hjælpe sit barn godt videre, så han / hende kan blive fri af angsten.

Det kan være svært at vurdere, hvornår man skal søge hjælp til angst. Men – begynder dit barn at undgå situationer eller ting, eller forhindrer angsten dit barn i at gøre normale hverdagsting, så kan det være tegn på, at der er brug for professionel hjælp.

Nogle af de udfordringer jeg hjælper børn og unge med er: 

Social angst, separationsangst, enkelfobi, generaliseret angst, panikangst, præstationsangst, OCD behandling.

Når et barn har en angstlidelse, så påvirker det ikke kun barnet, men også familiedynamikken. Derfor er forældre ofte også med i visse samtaler, så de kan få flere redskaber til, hvordan de bedst kan støtte deres barn.

Hvis du gerne vil vide mere om angst allerede nu, så finder du også forskellige blogindlæg på min side. Eksempelvis:

  • 6 gode råd om angst og søvnproblemer
  • Styrer bekymringer dit eller dit barns liv? Her er 1 øvelse til at lære at slippe bekymringer
  • Skyld eller ansvar

Hvad end dit barn kommer i min klinik pga. angst eller OCD, så møder jeg dem i øjenhøjde. På den måde finder jeg også frem til, hvad der er vigtigt for barnet, og hvordan deres liv opleves lige nu og her.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på enten 61707219 eller [email protected]. Jeg tilbyder bl.a. en gratis forsamtale pr. telefon. På den måde kan vi sammen finde frem til, om jeg er den rette børnepsykolog for dig og dit barn.

Du finder min klinik i Aarhus midtby, 5 minutters gang fra Store Torv.

Adresse

Adresse:

Vesterport 8K, 8000 Aarhus

Telefon: