Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Psykolog Henrik Holm Hansen
titleName

Psykolog Henrik Holm Hansen

Når angst spænder ben og er begyndt at sætte mere og mere af hverdagens dagsorden, så kan det være værdifuldt at opsøge en angst psykolog. Især i Århus er listen lang, når det kommer til psykologer, så hvilken skal man vælge?

En af de første ting som man kan kigge efter er, om psykologen har særlig erfaring med et bestemt område. På den måde har psykologen også ekstra erfaring med de problemstillinger, som man kan opleve, når man f.eks. har angst.

I mit arbejde som psykolog, har jeg særlig erfaring med angst. Jeg har bl.a. arbejdet særligt med præstationsangst og social angst. Samtidig arbejder jeg ud fra en metode, hvor man som psykolog også engagerer sig meget i terapien. Metoden hedder Intensiv Dynamisk Korttidsterapi, og den har vist sig meget effektiv, når det kommer til bedring ift. angstsymptomer.

Man skal føle sig godt tilpas hos sin psykolog

En af de ting som du også kan være obs. på, når du vil finde en angst psykolog er, om du føler dig godt tilpas med psykologen. Er det én, som du kan tale godt med, og som du føler dig tryg ved. Når alt kommer til alt, så handler det også om kemi og om man klikker sammen. Og netop dette er også en meget individuel vurdering. Jeg gør mit bedste for, at du føler dig komfortabel og godt tilpas.

Hvis du her og nu har brug for hjælp til angst, så har jeg en blog-sektion på min hjemmeside, hvor jeg deler ud af min viden om angst. Du kan bl.a. læse mere om, hvorfor det ikke er så ligetil at give råd om angst. Hvad årsagen er til angst, og hvordan man kan komme af med angst.

Du er også altid velkommen til at skrive til: [email protected] eller ringe til: 41584285. 

Jeg holder til centralt i Aarhus.

Adresse

Adresse:

Aarhus

Telefon: