Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Psykolog Britt Andersen Tvede – terapi i Århus
titleName

Psykolog Britt Andersen Tvede – terapi i Århus

Ønsker du psykologhjælp i Århus? Så har du mulighed for at starte i terapi hos psykolog Britt Andersen Tvede. Britt har solid erfaring med forløb omkring håndtering af stress, angst, sorg og personlig vækst. Du kan derfor se frem til at komme i gode og trygge hænder, når du starter i et forløb hos hende.

Terapi med dig i fokus 

Når du kommer i terapi i Århus hos Britt, kan du forvente et forløb med dig i fokus. Alle sessioner skræddersys nemlig til dig og din situation. På den måde rammer jeres snakke mest muligt ind i dine behov og det, du har brug for. 

Har du en interesse i, hvilke terapeutiske metoder der anvendes, så anvender Britt en kognitiv tilgang. Du kan også læse mere om dette på Psykologvirke.dk.

Få psykologhjælp i en støttende og tryg atmosfære

En ting du kan forvente, når du starter hos Britt er, at du får psykologhjælp i en tryg og støttende atmosfære. Det giver også ekstra plads til, at du kan vende og dele de følelser og tanker, du oplever, og som fylder i dit liv. 

Se hvad tidligere klienter har udtalt

Er du nysgerrig på, hvad andre klienter, som har været i forløb hos Britt, har oplevet? Så kan du se deres udtalelser på Britts hjemmeside. Dette kan være værdifuldt for dig, da du kan læse mere om emner og erfaringer, som andre har fået i terapien. 

Praktiske oplysninger

Klikker du ind på Psykologvirke.dk, kan du læse mere omkring de forskellige udfordringer, Britt har særlig erfaring med. Du kan samtidig også finde priser og booke sessioner. En ekstra note er, at du har mulighed for at booke tider, hvor timer er betalt af Falck. 

Adresse: Store Torv 9, 1. sal, 8000 Aarhus C.

Mobilnummer: 53 63 37 33 

E-mail: [email protected]

Adresse

Adresse:

Store Torv 9, 1. sal, 8000 Aarhus C, Denmark

Telefon:

-

Email:

-