Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Psykologhogh.dk
titleName

Psykologhogh.dk

Når vi, voksne som unge, har udfordringer kan vi oftest håndtere dem enten selv eller gennem hjælp fra vores nærmeste. Når det ikke er tilfældet, eller vi simpelthen bare ønsker hjælp udefra, så er det, at jeg kommer på banen som psykolog.

I min klinik i Aarhus møder jeg samtidig alt fra topatleter, musikere m.m. som også gerne vil udvikle på mere af deres talent og potentiale. Og det er endnu engang bare sådan, at en stor del af atleters, sportsfolks og sportsudøveres performance også ligger i det psykiske og mentale aspekt. Kroppen og psyken hænger nemlig sammen.

Jeg er en sportspsykolog, som samtidig også selv har været på sidelinjen af sportsmiljøet i mange år. Af egen erfaring ved jeg derfor også, hvor meget toppræstationen afhænger af et godt mentalt helbred. Ved at træne og pleje både kroppen og psyken kan man tage sin performance til nye højder.

Vil du gerne have konkrete råd og erfaring allerede nu? 

Jeg skriver løbende blogindlæg om alt fra: psykiske barrierer, præstationsangst og E-sport. For nylig besøgte jeg 1tap, som er en podcast bl.a. om E-sport. Her talte vi mere omkring de faresignaler, som E-sports-udøvere skal være opmærksomme på, og hvad det kan betyde, når psykiske sygdom er et tabu i branchen.

Formålet med både blogindlæggene, podcasten m.m. er, at hjælpe flere af de mennesker, som har brug for det. Med disse to initiativer skal det blive lettere for dig, som har brug for input her og nu.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for en sportspsykolog

Hvis du kunne ønske hjælp fra mig som psykolog, så kontakt mig endelig. Det samme gælder også, hvis du skulle have spørgsmål eller være nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe. Du kan også læse mere på min hjemmeside.

Adresse

Adresse:

Vesterport 8K, Aarhus, Denmark

Telefon: