Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
MarkOn – Tøj, Gaver & Merchandise
titleName

MarkOn – Tøj, Gaver & Merchandise

Hos MarkOn kan du få logotryk på stort set alt om det er til T-shirt med tryk eller paraplyer med logo, så kan det laves.

MarkOn udspringer af det tidligere ”Jysk Stoftryk”, som specialiserede sig i al tryk på stof, – og siden hen alt andet der kunne trykkes et logo eller mærke på. Navnet MarkOn kom først til i 2002, – samme år som MarkOn flyttede i nye lokaler i Lystrup med tilhørende showroom.

 

Merchandise med Logo

MarkOn tilbyder en lang række produkter til virksomheder. Når virksomheden skal repræsenteres til fx messer og arrangementer kan alt fra reklameslik, krus med logo, kuglepenne med logo – til små nøgleringe og USB-stik med logo arrangeres – I det hele taget har MarkOn et enormt udvalg af merchandise med mulighed for at få virksomhedens logo- / brand trykt på. Læs mere på: https://markon.as/merchandise/

 

Firmatøj med Logo

Hvis du gerne vil have arbejdstøj med tryk på, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos MarkOn trykker og broderer vi ikke bare logo på T-shirts, arbejdsbukser og jakker – vi kan brodere logo på slips, jakkesæt, løbetøj, cykeltøj, striktøj og meget mere til. Se mere om firmatøj med tryk på https://markon.as/firmatoej/

Ønsker din virksomhed noget meget specifikt, er du altid velkommen til at henvende dig til os og høre om mulighederne.

 

Gaver & shopløsninger

Et andet område, som MarkOn er storleverandør på er firmagaver.

MarkOn står for gaveregn.dk og bonusgaven.dk hvor virksomheden kan vælge mellem en række forskellige gaveløsninger til erhverv.

Eksempelvis kan virksomheden vælge at uddele en bestemt mængde points til hver enkelt medarbejder. Medarbejderen kan derefter selv vælge den gave der ønskes (vælg selv gaver). Du vælger selv som virksomhed hvilke gaver der skal være mulighed at vælge imellem.

Adresse

Adresse:

Sønderskovvej 7 A, 8520 Lystrup

Telefon:
Email:

-

Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

08:00 - 16:00

Tirsdag

08:00 - 16:00

Onsdag

08:00 - 16:00

Torsdag

08:00 - 16:00

Fredag

08:00 - 16:00

Lørdag

-

Søndag

-