Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Anodyne.dk
titleName

Anodyne.dk

Dyrker du sport på højt plan, bevæger du dig meget eller har du en skade, så kan det være at holdningskorrigerende tøj kan hjælpe dig. Tøjet er lavet til at øge kropsholdningsbevidstheden, dette hjælper dig med at holde en rank holdning og aktivere muskler. Det hjælper med at få dine muskler til at yde mere effektivt og vil derfor danne grundlag for at kunne undgå skader.

Hos Anodyne kan du købe holdningskorrigerende tøj til både mænd og kvinder i flere forskellige farver og størrelser. De tilbyder dig at kunne prøve tøjet før du betaler, så du kan være sikker på at det virker og at du er tilfreds med det.

En videreudvikling

Holdningskorrigerende tøj er en videreudvikling af kinesiotape, som mange professionelle atleter bruger. Tapen sørger for at behandle smerter og korrigere muskelfunktioner for at bidrage til kroppens helingsproces. Ved hjælp af videreudviklingen, er det muligt at lave tøj, som kan stimulere kroppens naturlige heling ved at få spændte muskler til at åbne sig.

Det holdningskorrigerende tøj kan give dig en god hjælp til heling af evt. smerter ved sports udøvelser og træning. Alle kan bruge tøjet, men har du en skade, som er kommet i forbindelse med sport eller en lidelse i form af diskusprolaps, så kontakt altid lægen først.

Gratis fragt og retur

Tøjet stimulerer blodcirkulationen og er svedabsorberende og kan derfor tages i brug i mange timer ad gangen. På webshoppen får du gratis fragt og 30 dages fuld returret. Holdningskorrigerende tøj af en dokumenteret effekt og du kan lige nu spare op til 25% på produkter på siden.

Adresse

Adresse:

P.O. Pedersens Vej 9 8200 Aarhus N

Telefon: