Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
LEVBEDRE.DK
titleName

LEVBEDRE.DK

I mere end 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker, der (også) har prøvet (næsten) alt, til at skabe holdbare resultater.

Som din adfærdsekspert, vanecoach og mentaltræner guider jeg, dig, til at nå i mål og få holdbare resultater – i den virkelige verden!

Du bliver klædt på med vejledning, viden og værktøjer til at omsætte dine gode intentioner til handling og holdbare resultater.

Bliv designer af dit eget drømmeliv

Med en adfærds- og hjernebaseret tilgang, der beror på forskning, evidens og indsigt i, hvordan vi handler, træffer beslutninger og rent faktisk lykkes med nye forandringer, bliver du designeren af dit eget liv.

I dit onlineforløb, hos mig, får du INGEN strikse, uoverskuelige og opslidende planer, programmer eller ordrer – for den metodik giver sjældent holdbare resultater.

Se i stedet frem til et nærværende, motiverende og inspirerende forløb, hvor jeg vil vejlede dig, til at undgå overspringshandlinger, fastholde din motivation og omsætte dine gode intentioner til handling og resultater.

Efter dit forløb står du ikke blot med bemærkelsesværdige resultater, du står også viden og værktøjer til at fastholde dine resultater og skabe endnu flere succeser på egen hånd.

Få holdbare resultater, mens du NYDER dit forløb

Start via linket her: https://levbedre.dk/gratis-intro-coaching-stil-spoergsmaal-faa-svar-og-hoer-mere-om-coaching/

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-