Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
AkuGraf

Velkommen til Akugraf – en akupunkturklinik i Aalborg

Akugraf er en akupunkturklinik i Aalborg, som tilbyder behandling med nåle eller laser for en lang række psykiske og fysiske lidelser.

Akupunkturklinikken Akugraf ledes af akupunktør Michael Larsen, som er uddannet Master akupunktør fra Akupunktur Universitetet i 2015. Michael er desuden uddannet som coach fra NLP Aalborg, som NLP Mindfulness Practitioner og i Ennagrammets 9 personlighedstyper. Han kan derfor kombinere behandlingsformerne klassisk akupunktur og samtaleterapi, hvilket er særdeles effektivt ved stressbehandling.

Hvad er akupunktur?

I Kina er behandling med nåle blevet udøvet i flere tusinde år, men det var først i 1970’erne, at behandlingsmetoden kom til Vesten. Herefter har den alternative behandlingsmetode fået en fast plads i det danske udbud af behandlinger, og bliver kun mere og mere populært med tiden. Akupunktur er i dag en anerkendt og populær behandlingsmetode i Danmark, hvorfor hver fjerde dansker også besøger en akupunktør årligt.

Det centrale element ved akupunktur er de karakteristiske tynde nåle, som ved behandling indsættes blidt i huden på udvalgte punkter på kroppen. Tankegangen bag akupunktur bygger på, at kroppen består af systemer/meridianer – og disse forbinder forskellige punkter i kroppen. Nålene hjælper derfor med at få kroppens egen kraft til at afbalancere energierne og til at helbrede sig selv. Akupunkturnåle er meget tynde – næsten så tynde som et hår – de er sterile og kan kun bruges én gang.

De fleste akupunktører er veluddannede og professionelle indenfor deres felt. Akupunktur er derfor en effektiv behandlingsmetode, hvilket også er grunden til, at det ofte anbefales af læger, fysiologer og andre fagfolk. En akupunktør har typisk kendskab til flere behandlingsmetoder, og udfører behandlinger mod både psykiske og fysiske lidelser ud fra sin viden.  

Hvad koster akupunktur?

Prisen på en akupunkturbehandling hos Akugraf afhænger af behandlingsformen. Det bedste resultat opnås dog i langt de fleste tilfælde ved gentagne behandlinger, men hvor mange og hvordan vurderes i samarbejde med akupunktøren.

Adresse

Adresse:

Artemisvej 8, 9210 Aalborg SØ

Telefon: