Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Få et varigt vægttab der holder
titleName

Få et varigt vægttab der holder

Rigtig mange mennesker i Danmark ønsker at tabe sig. Men hvorfor er det så svært at tabe de ekstra kilo på sidebenet? Skyldes det dårlig moral eller rygrad, eller måske at stofskiftet i kroppen er anderledes hos overvægtige? Hvordan kan det være at så mange mennesker gerne vil tabe sig og at der samtidig bliver flere og flere overvægtige? Det vil jeg forsøge at komme med et svar på her.

Årsagen til at du bliver overvægtig

Årsagen til at vi bliver overvægtige er biologisk og meget enkel. Hvis man indtager for mange kalorier i forhold til det man forbrænder, vil kroppen ophobe fedt i depoter – simpelthen fordi den “gemmer” til senere – hvilket jo var rigtig smart i gamle dage, hvor maden ikke var tilgængelig hele tiden. Nogle mennesker kan godt have en lidt lavere forbrænding end andre og derfor skal de naturligvis indtage færre kalorier end andre – men ofte er det ikke noget der varier ret meget. Den helt korte forklaring på overvægt er derfor ret simpel. Det handler om at vi ofte indtager for meget mad med stort fedtindhold og at vi samtidig ikke bevæger os nok.

De hurtige slankekure

Mange forsøger sig med en hurtig slankekur for at blive sommerklar til stranden. I princippet er det jo sundt og godt at tabe sig – men ikke på den hurtige måde. Kroppen og hjernen kan nemlig ikke følge med og ofte tager man mere på end det tabte når kuren slutter. For at opnå et sundt og varigt vægttab skal der en livsstilændring til som implementeres langsomt. Så kan kroppen vænne sig til den nye og sundere livsstil og den vil ikke skrige efter alle de usunde ting når de ekstra kilo er tabt. Besøg min hjemmeside og læs mere.

Adresse

Adresse:

Jernbane Allé 77

Telefon: