Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Lifeconsulting
titleName

Lifeconsulting

Lifeconsulting er en coaching, konsulent- og uddannelses virksomhed, der ejes af Michall Winkler. Vi henvender os til private og virksomheder med fokus på vores tre specialområder: stresshåndtering, selvværd og personlig udvikling.

Vi hjælper privatpersoner – voksne og unge – samt private og offentlige virksomheder med behandling, forebyggelse og håndtering af stress. Vi tilbyder hjælp til stress for virksomheder og private, samt individuelle stresscoaching forløb til behandling af stress.

På vores stressvejlederuddannelse og stresscoach uddannelse, uddanner vi kompetente og dygtige stressvejledere og stresscoaches. Som stressvejleder eller stresscoach, kan du hjælpe andre mennesker med stress, og fungere som enten intern eller ekstern stresscoach.

Vi er specialister i stress, selvværd og personlig udvikling, og kan endvidere hjælpe dig med, at styrke dit selvværd, og vi kan hjælpe dig med, at skabe et liv i balance med dig selv i førertrøjen i forhold til dit privatliv, arbejdsliv, skole eller uddannelse.

Vi holder til i Roskilde og har en lokalafdeling i Valby.

Adresse

Adresse:

Vindingevej 34 A, 4000 Roskilde

Telefon: