Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Kikkert Shoppen
titleName

Kikkert Shoppen

Kikkert Shoppen – en verden af optik og kikkerter

Hos Kikkert Shoppen finder du et bredt udvalg af kikkerter og optik til ethvert behov. Vi har over 30 års erfaring fra branchen og rådgiver dig til det helt rigtige køb af kikkert. Det kan ofte være svært at finde den helt rigtige kikkert, blandt alle de forskellige modeller der findes på markedet. Men hos Kikkert Shoppen hjælper vi dig med at finde det helt rigtige produkt til dit behov.

Kikkert Shoppen fører et bredt udvalg af kikkertmærker, blandt andet Hawke, Nikon, Opticron, Vortex. Vores erfaring har gjort, at vi nøje kan udvælge de mærker vi kvalitetsmæssigt kan stå inde for. Derfor får du altid en kvalitetskikkert når du handler hos Kikkert Shoppen.

Køb kikkert online eller besøg vores showroom

På vores webshop kan du shoppe døgnet rundt og få tilsendt din nye kikkert direkte til din dør. Kunne du tænke dig personlig rådgivning er du altid velkommen i vores showroom i Ringsted. Her kan vi præsentere dig for alle de modeller vi har på lager og du kan prøve hele udvalget. Vi har udstillet et stort udvalg af håndkikkerter samt udsigtskikkerter og du kan her hurtigt spore dig ind på hvilken model du kunne tænke dig. Du kan naturligvis få din nye kikkert med hjem med det samme, så du kan komme i gang med at bruge den.

Ønsker du at bestille din kikkert på vores webshop, får du naturligvis gratis fragt til hele Danmark hvis du blot bestiller til et valgfrit afhentningssted. Vi er naturligvis E-Mærket, hvilket er din garanti for at alt er i orden – og skulle du være i tvivl kan du bare læse vores anbefalinger på Trustpilot. 🙂

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos Kikkert Shoppen – Danmarks bedste kikkertshop.

Adresse

Adresse:

Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted

Telefon: