Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Outdoor Adventure
titleName

Outdoor Adventure

Hvem er Outdoor Adventure?

Outdoor Adventure er en online hjemmeside, som tilbyder et bredt udvalg af produkter inden for kategorien Outdoor. Hos Outdoor Adventure finder du alt hvad du har brug for at udstyr til ture i det fri, her er alt fra kikkerter, praktisk tøj, sovegrej, jagtudstyr mm. Så om du er fugleentusiast eller bare glad for at observere naturen finder du helt sikkert det udstyr du søger her. Har du brug for at afprøve udstyr eller mærke det i dine egne hænder, har du mulighed for at besøge Outdoor Adventure i deres showroom beliggende i Ringsted.

Personerne bag Outdoor Adventure

Outdoor Adventure er drevet af 3 personer, som alle brænder for Outdoor udstyr. Ole har over 30 år i branchen, så der er ingen tvivl om at du kan få den rette hjælp, hvis du har brug for rådgivning. Jonas er den tekniske, som har styr på alt IT, samt er søn til Ole, så han er præget gennem sin opvækst, og har i den grad en finger på pulsen i forhold til hvad der rør sig inden for Outdoor. Amalie er sidste skud på stablen, hun står for marketing og er den der styrer de sociale medier.

Hvorfor handle hos Outdoor Adventure?

Hos Outdoor Adventure kan du være sikker på kvaliteten er i top, da produkterne er nøje udvalgt. Du får fri fragt samt hurtig levering hvis du handler online. Du vil blive mødt af et åbent personale som altid har et smil på læben hvis du besøger dem i deres showroom. Outdoor Adventure er der hele vejen, så hvis du har brug for hjælp kan du altid kontakte dem, og så vil de guide dig på vej til at træffe det rigtige valg, så du får det produkt som matcher dine ønsker og behov.

Adresse

Adresse:

Kværkebyvej 30

Telefon:
Kontakt firmaet