Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Friluftsland
titleName

Friluftsland

Enhver firluftsentusiast ved, at man har behov for noget udstyr i god kvalitet, hvis man skal være sikker på at få det bedste ud af sin tur ud i naturen. Dette udstyr har friluftsland nu været med til at give til Danskerne i hele 37 år. Efter at være startet i et lille ydmygt lokale langt fra centrum i København, er de nu Danmarks førende friluftsbutik.

Da friluftsland startede for 37 år siden, startede de dengang hvor kundeservice stadig var en rigtig stor del af ens shoppingoplevelse. I dag vil de fleste kunder foretrække at have så lidt kontakt med de ansatte som overhovedet men tilbage i 80´erne, var det en anden historie. Friluftsland har derfor altid gået meget op i en venlig og professionel kundeservice, hvilket man i høj grad kan mærke, når man handler der i dag. Samtlige ansatte i friluftsland har selv meget erfaring når det kommer til friluftsliv, og de kan derfor give en yderst professionel og fyldestgørende guide til hvilket produkt, man skal købe.

De ligger ikke skjul på at kvalitetsprodukterne ikke altid er billige, og derfor består deres kunder også hovedsageligt af friluftsmennesker som sætter pris på høj kvalitet. Dermed er det dog ikke ensbetydende med at friluftsland er en dyr butik, den er tværtimod meget konkurrencedygtig, når det kommer til de kvalitetsprodukter som de forhandler.

Friluftland har flere butikker liggende rundt omkring i landet, de har blandt andet afdelinger liggende i København, Aarhus, Odense, Roskilde og Kolding. Derudover har de også en enormt fyldestgørende webshop, som man enten kan besøge for at hente inspiration, inden man besøger den rigtige butik eller købe det produkt man ikke kunne bestemme sig for, da man stod i butikken. På webshoppen kan du fx købe friluftstøj fra kvalitetsmærket Royal Robbins her.

Adresse

Adresse:

Frederiksborggade 50-52 1360 København K

Telefon: