Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Sagnlandet Lejre – Tag på ferie i fortiden
titleName

Sagnlandet Lejre – Tag på ferie i fortiden

BESØG SAGNLANDET LEJRE

Tag familien under armen og rejs tilbage til en fjern fortid. Mød stenalderjægeren, jernalderbonden og de handlende vikinger. Kværn mel og bag brødkiks, sejl en tur i en stenalderbåd, skyd med bue og pil og udforsk livet for længe siden.

I Sagnlandet er der højt til loftet og luft til at lege. Kast jer ud i de mange aktiviteter for store og små eller fold picnictæppet ud og sæt jer til rette i solen med en medbragt madkurv. Vi tænder bålet, så du kan varme frokosten over gløderne – og du kan låne både grillriste, popcornpander og snobrødspinde.

Se mere i Sagnlandets dagsprogram.

Vil du med en guide på tur rundt i Sagnlandet, så tilbyder vi også omvisninger til grupper – læs mere her.

BLIV FORTIDSFAMILIE I SAGNLANDET LEJRE

Drømmer du også om at rejse langt langt væk til sommer? Det kan heldigvis godt lade sig gøre i Sagnlandet Lejre.

Har I lyst til en anderledes, aktiv og bæredygtig ferie? Og tør I sammen prøve kræfter med livet som jernalderfamilie, viking eller landbobonde? Så tag til Sagnlandet Lejre på en uges ophold i ét af Danmarks smukkeste landskaber, på en af landets mest spændende attraktioner!

En uge som fortidsfamilie er en all-round oplevelse, der kan mærkes i hele kroppen og er en uforglemmelig uge, hvor I som deltagere lærer en masse om fortiden, gamle gøremål og håndværk – og om egne evner og grænser

BOOK DIN FERIE I FORTIDEN

 

Adresse

Adresse:

Slangealleen 2 4320 Lejre

Telefon: