Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Intelligenstest ved psykolog Bente Edslev
titleName

Intelligenstest ved psykolog Bente Edslev

Annonce 

Har du et barn, som du har en interesse i at intelligensteste? Så er der ekstra god grund til at kigge i retningen af psykolog Bente Edslev. Bente har særlig erfaring med netop testning og ikke mindst høj begavelse blandt børn. Du kan derfor se frem til at få ekstra god hjælp, når du ønsker at teste dit barn. 

Få en intelligenstest i Jylland 

Da Bente holder til i Jylland, eller mere præcist i Risskov, så kan du med fordel kontakte hende, hvis du er bosat i samme landsdel. For det kan være ekstra praktisk, når der ikke er alt for langt til psykologen. 

En af de gode ting ved en intelligenstest er, at du kan få bekræftet eller afkræftet de ting, som dit barn måske oplever – både ift. sin indlæring i skolen, og ift. til sociale liv. Det er nemlig langt fra altid nemt at være højt begavet. I klasseundervisningen kan det betyde, at dit barn måske ikke bliver tilpas udfordret, og dermed kommer til at kede sig. Og dit barn oplever måske også, hvordan barnets interesser varierer en del fra kammeraternes. Når det er sagt, så kan resultatet af en intelligenstest være med til at slå fast, hvordan dit barn kan støttes for at sikre barnets trivsel – og at videre uddannelsesforløb også bliver en succes.

Find mere nyttig information på Bentes hjemmeside

Hvis du allerede nu ønsker at dykke mere ned i, hvorvidt dit barn går under betegnelsen, højt begavet, så er der god hjælp at hente på Bentes hjemmeside. Her finder du nemlig både artikler og tests, som du kan se nærmere på. På den måde kan du også hurtigere spore dig ind på, om du kan genkende dit barn i det, du læser. 

Praktiske oplysninger 

Hjemmeside: http://www.intelligens-test.dk/
Adresse: Elmsager 72, 8240 Risskov
Mail: [email protected]
Telefonnummer: 20 99 10 43

Adresse

Adresse:

Elmsager 72, 8240 Risskov

Telefon:

-

Email:

-