Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Psykolog Mathias Nagbøl | Terapi i Århus
titleName

Psykolog Mathias Nagbøl | Terapi i Århus

Mulighederne er mange, når det kommer til Århus terapi. Derfor kan det også være svært at navigere rundt blandt de mange psykologer, du kan vælge mellem. Du kan dog komme i ekstra trygge hænder, når du vælger et forløb hos psykolog Mathias Nagbøl. 

Hvilken hjælp kan du få? 

Mathias tilbyder hjælp til en række forskellige områder, blandt andet, angst, depression, stress og PTSD. Det betyder også, at du kommer i ekstra gode hænder, hvis du skal have hjælp til et af disse områder. Det skal dog også siges, at du er mere end velkommen til at kontakte Mathias, hvis du ønsker et terapiforløb, der hjælper med andre udfordringer end dem, du har læst herover. 

Århus terapi hvor du er i centrum 

Hos Mathias kan du forvente, at terapien altid skræddersyes til netop dig og dine behov. Alle mennesker er nemlig forskellige og kan have brug for hjælp på forskellige punkter. Derfor er det også ekstra vigtigt, at det tages i betragtning, når du sætter dig foran psykologen til Århus terapi

Det skal også nævnes, at terapien kan foregå på flere forskellige måder. Du kan naturligvis få terapi, hvor du møder op i Mathias’ klinik. Du kan dog også vælge, om du ønsker online terapi, hvor du altså kan sidde derhjemme og lade terapien foregå i dine egne og trygge rammer. Derudover har du også muligheden for at koble dig på vildmarksterapi. Det er et forløb, der strækker sig over 9 dage i Norges vildmark, og det er et tilbud, der både tilbydes for voksne, unge og børn. Med vildmarksterapi har du ekstra mulighed for at komme i omgivelser, hvor der slet ikke er noget til at distrahere dig. Derimod bliver der mere plads til, at du kan arbejde med de ting, der fylder i dit liv, og som du måske ikke altid stopper op og lytter til.

Adresse

Adresse:

Marselis Boulevard 169 8000, Aarhus C

Telefon: