Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
GenbrugsHallerne

Genbrug i Odense

I GENBRUGSHALLERNE ER DER ÆGTE MARKEDSSTEMNING ALLE UGENS DAGE

Elsker du at gå på opdagelse mellem et hav af spændende ting? Og er du på udkig efter et godt tilbud? Så bør du helt sikkert slå vejen forbi GenbrugsHallerne i hjertet af Danmark. Hver dag åbner vi dørene op for et skatkammer uden lige, hvor du kan være heldig at finde alt lige fra gode loppefund, lækkert tøj og de fedeste retrovarer til priser, hvor alle kan være med.

Når du træder indenfor i vores 1200 kvadratmeter store butik, træder du ind i en verden med finurligheder, herligheder og spændende ting, som du kan gå på opdagelse imellem. Her lejer private med passion for genbrug i Odense såvel som professionelle kræmmere sig ind. Derfor er mange af vores stande fyldt med alt lige fra glemte genstande fra garagen, ting som familiens børn er vokset fra, skønne malerier og unikke fund, som kræmmere har opkøbt og nu er klar til at videresælge til genbrug i Odense.

Hos GenbrugsHallerne kan du altid handle i ro og mag. Alle varer er tydeligt markeret med pris og stregkode, og så er det bare at fylde kurven med en god blanding af det, du lige gik og manglede, og selvfølgelig også det du ikke kan leve foruden. Tag en tur rundt i første hal, hvor du kan give dig i kast med at finde skjulte skatte mellem de mange reolstande. Herefter kan du tage turen ind i vores anden hal, der består af større gulvstande med møbler, og hvor du kan blive inspireret af alt lige fra brugsgenstande, flotte glas og gamle ikoniske designs.

Gå på opdagelse i en verden af unikke fund

Selvom du er omgivet af ældre og brugte sager, behøver genbrug i Odense ikke være en kedelig affære. Tværtimod, så får du en oplevelse uden lige i GenbrugsHallerne. Her kan hele familien få flere timer til at gå, og når det er blevet tid til en pause, kan du tage et velfortjent hvil i vores hyggelige café. Her er der gratis kaffe, te og småkager, så du kan få stillet både tørsten og den lille sult.

Derudover tilbyder GenbrugsHallerne:

  • En teststation hvor du kan afprøve elektriske apparater
  • Prøverum
  • Mulighed for betaling med Dankort, Mastercard, VISA, MobilePay og kontanter
  • Gratis parkering
  • Mulighed for at låne en kørestol eller rollator
  • Mulighed for at købe sodavand og snacks

Hver dag kommer der nye, interessante varer ind ad døren i GenbrugsHallerne, og vi opkøber også selv dødsboer, som bidrager til en spændende loppejagt i butikken.

Der er noget helt specielt ved brugte ting. Charmen og historien finder du ikke i ret mange nyindkøb, og retrointeriør og unikke fund er altid med til at pifte ethvert hjem op. Så er du på udkig efter godt genbrug i Odense? Slå da vejen forbi GenbrugsHallerne, og gør et kup.

Er du interesseret i at leje en stand i GenbrugsHallerne, er du mere end velkommen til at kontakte os eller slå vejen forbi vores store butik i Odense. Så kan du hurtigt komme til at tjene penge på alle dine brugte sager.

Adresse

Adresse:

Rødegårdsvej 182 5230 Odense M

Telefon:

-

Email:

-