Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Kirkegaard Jewelry

Kirkegaard Jewelry

rkegaard Smykker er en international webshop, der sælger nøje udvalgt smykker fra de store internationale brands. Kirkegaard Smykker blev grundlangt i april 2019 af Nadja Kirkegaard og deraf kommer navnet. Hver eneste kunde betyder rigtig meget for os og der er to ting vi vil aldrig gå på kompromis med, nemlig kundeservice og kvalitet af vores produkter.

”Smykker har altid været en stor passion – specielt helt unikke smykker som man ikke ser andre steder. Derfor lægger jeg stor vægt på unikke og farverige designs og kun den bedste kvalitet. Jeg elsker farver og specielt, når det kommer til ædelsten. Derfor tager jeg en del farverige og specielle smykker ind i vores kollektion. Enhver kvinde bør eje et specielt smykke der holder evigt." – Nadja Kirkegaard, indehaver. 
Kundeservice er en vigtig del af os, derfor skal alle vores kunder have den allerbedste købsoplevelse hos os. Når det kommer til kvalitet af vores smykker, så bliver hvert eneste smykke vi vælger, nøje undersøgt for fejl, og testet inden vi overhovedet tager den med ind i vores familie. Kun de bedste får lov til at vise sig frem på vores webshop.
Alle smykker som vi udvælger til webshoppen, er i 100 % sterlingsølv 925, 14 karat guld og 24 karat guldbelagt sølv. Du finder et bredt udvalgt af smykker med både ædelsten, syntetiske sten og diamanter.”

Adresse

Adresse:

Hyldemorsvej 8,

Telefon: