Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
studienettet

studienettet er en blog der skriver om relevante ting målrettet til studerende. På bloggen kan du finde råd og tips til dagligdagen som studerende.

Med studienettet.dk kan den studerende finde oplysninger der kan gøre dagligdagen nemmere, du kan fx finde en guide der hjælper dig med at få din gamle sofa, til at se så god som ny ud. Studienettet gør din hverdag nemmere, du kan fx se hvilke fordele der er ved mobilt bredbånd fremfor 4G, og du finder også ud af, hvilken mulighed der billigst.

Målet med studienettet er at skabe et community for de studerende, samt føre en livstils blog der skaber en merværdi for de studerende.

Vil du gerne vide mere om hvordan du kan få råd til mere sundhed? Ifølge studienettet skal du spise mindre kød eller shoppe efter sæsonen.

Står du og skal have en ny mikroovn? Studienettet giver den guiden over rengøring af mikro ovnen, men også hvor du kan få fat i den billigste.

Er du også stresset ligeså snart eksamens perioden nærmer sig? Studienettet giver dig 4 gode råd der kan hjælpe dig igennem eksamen.

Mangler du ny mikroovn? Studienettet giver dig den komplette guide af mikro ovnen. Hvordan rengøre jeg min mikroovn? Hvor finder jeg den billigste mikroovn?

Vi anbefaler også https://studiemagasin.dk

 

Adresse

Adresse:

Skibhusvej 105

Telefon: