Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Velkommen til Piercer.dk | Din piercer i Odense
titleName

Velkommen til Piercer.dk | Din piercer i Odense

Jeg er din piercer i Odense

ja faktisk på hele Fyn, og tilbyder at lave alle typer af piercinger, dog kun de risikofri. Jeg har piercet siden 1999, og siden marts 2003, i egen butik.

Hos Piercer.dk finder du Danmarks nok største udvalg at navle smykker, i såvel stål som titanium. Og her snakker jeg ikke om 100 stk. af 10 modeller, men mere 5 stk. af mere end 300-400 forskellige modeller.

Piercer.dk har også et vildt udbud af bryst smykker, tragus smykker og stave til alt lige fra bryn piercinger  i 6 mm, til en tunge piercing i 12 mm, eller en industrial piercinger i 45 mm. Også ringe i større størrelser har jeg, alt lige fra 1,2 mm til 10 mm i tråden, og alt lige fra 6 mm i diameter til 30 mm og det jeg ikke har på lager, får jeg gerne hjem til dig.

Hos Piercer.dk finder du et hav af kugler, i plast, i stål, i guld og i titanium, også Blackline og Artez. jeg har kugler i 1,5 mm med sten til 10 mm uden, ja og alt der i mellem og uanset hvilken piercing den skal bruges til.

Piercing priser

Hos Piercer.dk tilbyder vi alle former for piercing hvad enten det gælder:
Navlepiercing, næsepiercing, Læbepiercing, madonnapiercing, brystpiercing, eller intimpiercing.

Se prislisten for diverse piercinger.

Kontakt mig

Du kan altid se aktuelle åbningstider på facebook siden under “OM” Du kan også sende en besked, jeg svare typisk ganske hurtigt.

Adresse

Adresse:

Rugårdsvej 163, Tarup

Telefon:
Email:

-