Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
DJ Miljø & Geoteknik
titleName

DJ Miljø & Geoteknik

Loading…

Ved at bruge en rådgiver står både du og dit byggeri stærkere

DJ Miljø & Geoteknik P/S – 20 års erfaring i at løse miljø- og geotekniske problemstillinger

Fra DJ Miljø & Geoteknik P/S’ kontorer i Hillerød, Sorø og Odense assisterer vi private og offentlige bygherre, udviklere og rådgivere på hele Sjælland, Fyn og øerne. DJ Miljø & Geoteknik P/S udsprang i 2006 af det anerkendte ingeniørfirma Dines Jørgensen & Co. A/S, som i mere end 70 år har leveret rådgivningsydelser inden for bygge- og anlægsbranchen til projekter i ind- og udlandet. Vi har et tværgående samarbejde på tværs af organisationen og afdelinger.  Derfor har vi altid de bedste eksperter lige ved hånden. Vi står kort sagt med nogle af landets skarpeste ingeniører i ryggen. Sammen kan vi sikre dig den bedste løsning, tilpasset dit behov, til en skarp pris.

En samlet løsning for et bedre resultat

Vi har specialiseret os i at tilbyde løsninger, der favner flere essentielle områder i komplicerede byggeprojekter.
Vi har mange års erfaring fra både store og små projekter og tilbyder en bred vifte af ydelser inden for miljøsanering, jordbundundersøgelser, arbejdsmiljø, hydrogeologi, myndighedsarbejde, arbejdsmiljø og meget, meget mere. Ved at samle dine rådgivningsbehov hos os, kan vi garantere dig en skarp, konkurrencedygtig pris.

Med denne vifte af spidskompetencer tilbyder vi at udarbejde en ”synergiscreening” af dit projekt. Dermed får vi belyst de specifikke behov og krav til alle miljø- og geotekniske forhold i alle projektets faser. Synergiscreeningen tilbyder vi vores faste kunder, kvit og frit.
Ring til os for en uforpligtigende snak om dit kommende projekt. Vi har en løsning til dig.

Adresse

Adresse:

Falkevej 12, 3400 Hillerød

Telefon: