Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Spacely
titleName

Spacely

Er du på udkig efter de perfekte omgivelser til sit næste event, så er du kommet til det rette sted! Spacely har masser af erfaring med at skræddersy unikke og mindeværdige events, der passer til dine ønsker og behov.

Lokalerne er unikke og personlige og egner sig perfekt til alt fra mindre møder, fødselsdag, konferencer, konfirmationer og barnedåb til større events som firmafester og bryllupper. Der er et bredt udvalg af lokaler i forskellige størrelser og stilarter, så virksomheden er sikker på at have det perfekte sted til netop kundens event.

Der tilbydes professionel service fra start til slut. Virksomhedens dygtige team af eventplanlæggere hjælper med at planlægge og gennemføre events, så det bliver en succes. De tager sig af alt fra logistikken til underholdningen, så du kan fokusere på at nyde sit event sammen med dine gæster.

Events med beliggenhed i København

Lokalerne ligger i perfekte beliggenheder på Sjælland og København, så det er nemt for gæsterne i området at komme til og fra eventet. Virksomheden har lokaler i både storbyer og landdistrikter, så der er noget for enhver smag.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Spacely kan hjælpe med at skræddersy dit næste event, så skal du ikke tøve med at kontakte dem. Man kan også udfylde “Få 3 Tilbud” formularen på deres hjemmeside, og de vil være behjælpelig hurtigst muligt.

Adresse

Adresse:

poppellunden 5

Telefon:
Web:
Kontakt firmaet