Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
FLORIE – Blomster, mad og brugskunst
titleName

FLORIE – Blomster, mad og brugskunst

Florie befinder sig i Valby, lige ved siden af det gamle grønttorv. Her får du muligheden for at smage vores moderne, gourmet smørrebrød. Vi handler med så mange danske råvarer som muligt og alt på det belagte stykke brød er hjemmelavet, lige bortset fra brødet, det får vi dagligt leveret.

Udover vores ekstraordinære smørrebrød vil du også blive mødt af den skønne blomsterforretning, så snart du træder indenfor. Vores uddannede blomsterdekoratør binder dagligt, buketter til enhver smag. Skal du bruge blomsterkunst, buketter eller dekorationer til særlige lejligheder, kan du altid kontakte os og forudbestille. Vi kan klare langt det meste. Vores afskårne blomster er af højeste kvalitet og derfor benytter vi også de danske gartnere når sæsonen tillader det.

Hos Florie kan du derfor både nyde synet af de smukke blomster og et godt stykke smørrebrød til en rimelig pris. Vi har også et skønt selskabslokale klar til udlejning. Hertil kan du naturligvis få serveret smørrebrød i smukke omgiveler.

Adresse

Adresse:

Paradisæblevej 82, 2500 Valby

Telefon:

-

Email:

-