Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Din Camp – Den bedste uge i sommerferien
titleName

Din Camp – Den bedste uge i sommerferien

SportsCamp for børn og unge

Er du, dine børn eller en anden du kender vild med at bevæge sig og have fuld fart på, passer Din Camp lige til jer. Siden 2010 har tusindevis af glade og spændte børn og unge deltaget i diverse forskellige camps i løbet af sommerferien. Din Camp tilbyder mange forskellige typer af camps, der indeholder forskellige idræts- og sportsaktiviteter. Du kan komme på PigeCamp, FamilieCamp, DayCamp eller SportsCamp. De forskellige camps er tilpasset forskellige deltagere med forskellige præferencer.

Inden du møder ind til en uge på Din Camp har du valgt en specifik linje. Det kan eksempelvis være fodboldlinjen, håndboldlinjen, danselinjen, parkourlinjen eller vandsportslinjen. Der er noget for enhver smag og der er ingen krav for, at man skal have erfaringen inden for sportsgrenen før man kaster sig ud i det. Det vigtigste ved SportsCamps er at alle har det sjovt, skaber nye venskaber og en masse gode minder.

Din Camp garanterer de fedeste oplevelser for alle deltagere. Med kerneværdier som glæde, udvikling og venskaber, giver de børn og unge en uge de sent vil glemme. Derudover er et grundlæggende element, kvalitet. Overliggeren er sat højt på alle områder. Din Camp tilbyder de bedste faciliteter, engagerede, erfarne og dygtige undervisere, god kundeservice og tryghed for alle campens deltagere.

Din Camp er for alle børn og unge, der kan lide at have det sjovt og ikke gider sidde derhjemme en hel uge af sommerferien. Din Camp garanterer en uge fyldt med spændende udfordringer og masser af sjov og ballade.

Adresse

Adresse:

Raffinaderivej 10, co/ TAP1 2300 København S

Telefon:

-