Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Danmaling
titleName

Danmaling

Alle der har prøvet at skulle købe maling, er nok klar over, at det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse, hvis det er et stort areal, der skal males. Der er desværre også mange, der har gjort sig bitre erfaringer ved at købe maling, der er for billigt, og hvor kvaliteten derfor ikke er som den bør være. Køber man billig maling risikerer man nemt, at man skal male det samme sted flere gange, end det havde været tilfældet, hvis man man havde købt en med en god dækkeevne.

Køber man billig maling kan der derfor også hurtigt ende med rent faktisk at blive dyrere, end hvis man købte kvalitetsmaling til at begynde med. Desuden er en bedre maling også mere slidstærk og holder ofte i længere tid.

Danmaling er en dansk webshop der med hovedsæde i Odense sælger kvalitetsmaling til private til engros priser. Det betyder, at du ikke behøver være malermester eller lignende for at få malingen til de bedste priser. Det er primært Jotun maling, der forhandles på shoppen, men du kan også finde maling fra Beckers samt alt inden for tilbehør. Så står du overfor at skulle male huset, lejligheden eller bare et værelse eller en væg, så kan du få alt hvad du skal bruge til projektet hos Danmaling.

Adresse

Adresse:

Astrupvej 36, 5000 odense c

Telefon:
Kontakt firmaet