Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Kalkmalingen.dk
titleName

Kalkmalingen.dk

På denne side får du et overblik over forskellige priser, størrelser og farver på kalkmaling. Vi har samlet det bedste kalkmaling fra vores danske forhandlere for at sikre, at du ikke bliver skuffet.

Kalkmalingen er for alvor kommet ind i de danske hjem. Og det er ikke uden nogen grund. Kalkmalingens matte og flotte naturfarver, giver hjemmets vægge et dejlig mat udtryk, som passer i alle moderne hjem. Kalkmaling fungerer i alle husets rum. Lige fra badeværelset og køkkenet til stuen og børneværelset. Derudover skal det nævnes, at kalkmalingen er produkt, som er super nemt at arbejde med, og alle kan derfor være med.

Her på siden er det muligt både at finde kalkmalingen til indendørs og udendørs brug. Til indendørs kalkmaling af vægge er det produkter fra LADY Minerals, som du finder ved at klikke på menuen i toppen og vælge ’Indendørs vægge’. De mange farvemuligheder fra Jotun giver et væld af muligheder for at gøre hvert rum helt unikt og sit eget. Jotuns LADY Minerals er kalkmaling af bedste kvalitet. Det er nemt at påføre og giver altså rummet et mere industrielt og i den grad også personligt præg. Du kan også vælge, at bruge kalkmaling på dine møbler, som måske er blevet for gamle og slidte eller bare trænger til en make-over. Så tag et kig i menufeltet ‘kalkmaling til møbler’ for at se Jeanne d’Arc Living’s fantastiske Vintage Paint, og lad dig endelig inspirere. I menufeltet ’Udendørs kalkmaling’ finder du produkter fra KALK. Kalkmaling fra KALK er danskproduceret og i super høj kvalitet.

Adresse

Adresse:

Årupvej 4

Telefon:

-

Email:

-