Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Billig Maling Fra Jotun & Nordsjö – Malbilligt.dk
titleName

Billig Maling Fra Jotun & Nordsjö – Malbilligt.dk

Malbilligt er en af de ældste og mest erfarne forhandlere af billig maling i Danmark, med det største sortiment og størst erfaring med maling fra Jotun og Nordsjö.

Med langt over 400 produkter, og farver samt nuancer til enhver smag, er der stor værdi at hente i udvalget på Malbilligt. Hvadenten man står og skal have malet væggene indendørs, facaderne, eller man skal have malet sit tag f.eks., så er der maling til alle formål i shoppen.

Er det mere træbeskyttelse man skal bruge, er der også masser af produkter at hente. Til udendørs træværk har Malbilligt også en masse kvalitetsprodukter til gode priser.

Jotun maling

Jotun bliver ved med at være det vigtigste fokus hos Malbilligt, da det er et billigt mærke der samtidig leverer en høj kvalitet og et kæmpe udvalg i farver.

Jotun er svanemærket og allergivenlig maling, som kan bruges til alle – også til vægmaling til rum der skal beboes af børn eller voksne med allergi.

Test Jotuns farver i den smarte Jotun Farvevælger.

Kalkmaling til vægge med Jotun Lady Minerals

På Malbilligt kan man finde et stort sortiment af kalkmaling til vægge. Derunder er Jotun Lady Minerals en af serierne, man kan finde varer i.

Denne type kalkmaling giver et utrolig flot finish, og er selvfølgelig allergivenlig fra Jotun. Det kan anbefales at købe malervarer af denne kvalitet, så man undgår eventuelle toksiske kemikalier.

Adresse

Adresse:

Solbakken 6, Græsted 3230

Telefon:
Email:

-

Web: