Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Leverandør af kvalitets maling til private og erhverv
titleName

Leverandør af kvalitets maling til private og erhverv

Maler-maling.dk er din online leverandør af billig kvalitets maling, vægmalinggulvmalingtræbeskyttelsefacademaling og gulvlak. Vi sælger maling til alle formål, og vi kan med garanti stå inde for kvaliteten på vores maling.
Vi har drevet malervirksomhed siden 2003, og sælger kun den maling, som vi selv bruger, og som vi ved, giver det bedste resultat og den længste holdbarhed. Vores maling og vægmaling gør det nemt for dig at male, og du kan trygt bruge den, da vi samtidig har valgt den maling, der er mindst skadelig for både dig selv og miljøet at bruge.

Hos maler-maling.dk finder du også alt, hvad du skal bruge både under forberedelserne, og mens du maler. Og vi leverer alle dine malerprodukter fragtfrit, når du køber for over kr. 1.000,00. Vi står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, og du kan trygt købe din maling hos maler-maling.dk, da vi har E-mærket. Din garanti for en sikker og gennemsigtig handel.

Vi har nøje udvalgt den rigtige maling for både dig og miljøet

”Jeg vil male dagen blå, med en solskinsstribe på, vælge lyset frem for skyggen, gi’ mig selv et puf i ryggen, tro på alting, selv på lykken, jeg vil male dagen blå”. Du har sikkert sunget med på teksten på et tidspunkt, og når du går i gang med dit næste malerprojekt, hvad enten det er stuen, køkkenet, badeværelset, eller noget helt andet, du skal male, så vil du måske også nynne sangen for dig selv, mens du med enten pensel eller ruller påføre malingen der, hvor den skal være.
Maler-maling.dk har den helt rigtige maling, som gør det nemt for dig at arbejde med dit malerprojekt. Det gør dit projekt legende let. Og vores bedste anbefaling er netop, at vi selv har drevet malerforretning gennem flere år, og derfor har opnået erfaring, som gør os i stand til at udvælge den helt rigtige maling til dig.

Dansk miljømærket maling

Vi sælger kvalitetsmaling fra Beck & Jørgensen. Malingen produceres i Danmark, og Beck & Jørgensen har mere end 120 års erfaring i at producere maling, hvilket giver dig garanti for den gode kvalitet. Samtidig har malingen også fået EU-Blomsten. Det betyder, at malingen har fået det officielle europæiske miljømærke fra EU-Kommissionen, og dermed er det miljømærket maling.
Miljømærket gives kun til producenter, som producerer maling og andre produkter, der lever op til de stillede miljøkrav hele vejen gennem produktets livscyklus. Desuden lever den også op til de stillede krav i forhold til indhold af kemikalier, og du kan derfor også være sikker på, at din maling er mindst skadelig for både dig og for miljøet. For at opnå EU-Blomsten skal malingen også produceres bæredygtigt, og du kan derfor bruge vores maling fra Beck & Jørgensen med god samvittighed hele vejen igennem dit malerprojekt, og samtidig være sikker på, at du udsætter både dig selv og miljøet omkring os for mindst mulig forurening.

Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning

Vi sælger maling til alle formål. Uanset om du skal male væggen i stuen i en ny farve, eller du skal male loftet eller fliserne i badeværelset eller gulvet med epoxy gulvmaling. Vi sælger også malingen, du skal bruge, når du skal male dit udendørs træværk, eller den maling du skal bruge, når du skal male dine vinduer. Listen over muligheder er uendelig, og vi giver dig naturligvis gerne alle de råd og den vejledning, som du har brug for, når du skal starte på dit næste malerprojekt. Du kan kontakte Michael på telefon 23 95 20 25, eller du kan skrive til ham på mail info@maler-maling.dk. Michael guider dig gerne hele vejen gennem dit malerprojekt, og Michael sætter en stor ære i at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning til dit projekt. Og desuden hjælper Michael dig også gerne med at vælge den mest holdbare løsning. Når du køber din maling hos maler-maling.dk, har du også mulighed for at købe alt det tilbehør, du skal bruge både til forberedelserne af dit projekt, og alt det du skal bruge, når du er klar til at gå i gang med at male. Og husk, at god forberedelse er det halve arbejde. Spørg gerne Michael til råds, hvis du vil være sikker på, at du gør forarbejdet på den rigtige måde, så du opnår det mest holdbare resultat af dine anstrengelser.

Her på hjemmesiden under Råd og Vejledning kan du også hente mange gode råd til dit malerprojekt. Her finder du beskrivelser af de forskellige typer af billig maling, som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige maling. Men desuden finder du også masser af råd omkring, hvordan du forbereder og vedligeholder dine malerprojekter.

Nyheder om maling og tapet

Hos maler-maling.dk udsender vi løbende et nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig dette nyhedsbrev, hvis du gerne løbende vil modtage gode råd, tips og tricks til dine malerprojekter. Du vil desuden modtage særlige tilbud, hvor du kan spare ekstra mange penge på vores kvalitetsmaling. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Du skal blot skrive din e-mailadresse, og klikke på ”Tilmeld”, så vil du fremover automatisk modtage nyhedsbrevet.

At købe maling er en tillidssag

At købe god maling er en tillidssag, og vi vil derfor gøre vores til, at du får en god oplevelse ud af at købe din kvalitetsmaling hos maler-maling.dk. Vi har derfor valgt, at den maling vi sælger, altid lever op til dine krav til en god billig maling. Vi leverer derfor kun kvalitetsmaling, og vi har nøje udvalgt den, så vores maling giver dig en holdbar løsning, uanset hvad det er, du skal male. Og da ingen jo kan se, hvad der gemmer sig under malingens overflade, er det vigtigt for os, at vi ikke bare sælger dig den bedste maling til den bedste laveste pris, men vi vil også gerne hjælpe dig med rådgivning til, hvordan du kan forberede dit malerarbejde, så du er sikker på, at malingen er både holdbar og flot at se på, så du ikke skal i gang med at male samme sted igen inden for kort tid. Det er derfor også vigtigt for os at vide, hvilke forhold din maling vil blive udsat for, når du er færdig med at male. Det er nemlig ikke uvæsentligt for valget af den rigtige vægmaling elelr loftmaling. Og slet ikke uvæsentligt når det kommer til holdbarheden af malingen. Jo mere vi ved om dit malerprojekt, jo bedre rådgivning kan vi give dig. Men du er naturligvis også velkommen til at købe maling hos os, også selv om du ikke benytter dig af muligheden for at få råd og vejledning hos Michael.

30 dages returret på utonet maling og andre varer

Skulle det vise sig, at du har fået købt for meget maling, kan du altid komme af med det igen hos maler-maling.dk. Du får 30 dages fortrydelsesret på dine køb. Og du kan derfor returnere for meget købt maling, eller maling som du bare generelt har fortrudt, at du har købt. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan returnere maling, som er tonet i en farve specielt til dig. Du har derfor kun returret på den maling, som ikke er tonet på bestilling. Du kan læse mere om dine muligheder for at returnere produkter købt hos os her.

Valg af værktøj er vigtigt, når du skal male

Når du skal i gang med dit malerprojekt, er det ikke nok, at du vælger den rigtige maling. Du skal også gøre dig nogle overvejelser omkring det værktøj, du bruger til at male med. Der findes mange forskellige typer malerpensler og malerruller på markedet. Og du kan købe både pensler og ruller i alle prislag. Men hvad skal du så vælge? Det vigtigste er, at du vælger både pensler og ruller, som er i en god kvalitet. Du vil hurtigt opleve, at hvis du vælger en dyr kvalitetsmaling, men en billig rulle eller pensel, så vil din oplevelse af at male blive ødelagt. Den billige pensel giver ofte løse hår i malingen, som du vil komme til at bøvle med, og du vil desuden kunne risikere, at du overser nogle hår, mens du maler, og når først din maling er tørret op med hår i, så bliver det færdige resultat aldrig helt så flot, som hvis du havde undgået hår i malingen fra starten af. Det samme gælder, hvis du vælger at bruge en billig malerrulle, når du maler med rulle. Du vil opleve, at din malerrulle ikke ruller malingen på i en stabil, ensartet mængde, og resultatet bliver derfor, at du får en ujævn overflade, hvor du også vil kunne se den svingende mængde af maling, når lyset efterfølgende falder på den malede overflade. Det færdige resultat bliver derfor også derefter. De penge du sparer på billige ruller og pensler, vil altså ikke kunne leve op til det gamle ordsprog om, at hvad der er sparet, er tjent. Tværtimod vil det modsatte være tilfældet med billige pensler og billige malerruller til dit malerprojekt.

Vælg den rigtige pensel til malerarbejdet

Når du skal vælge den rigtige pensel, eller de rigtige pensler som det også kan være, skal du være opmærksom på, at pensler er udviklede til forskellige formål. Du sparer derfor også en del arbejde, og sikrer dig et bedre resultat, hvis du vælger en pensel, der passer til det formål, du skal bruge den til. Nogle pensler er bedst egnede til beskæring, andre pensler er bedst egnede til lakering, andre pensler igen passer perfekt til at male sprosser, nogle til at male træværk og andre til at male facader. Og du finder både pensler med svinehår og pensler med syntetiske hår. Du bør på forhånd sætte dig ind i, hvilke type pensler, der vil være det bedste valg til det malerprojekt, du skal i gang med. Hvis du ønsker råd og vejledning til, hvilke pensler der vil være de optimale for dig, er du velkommen til at benytte dig af muligheden for at få råd og vejledning.

Vælg den rigtige malerrulle og rullestang

Når du skal vælge den rigtige malerrulle, og du skal vælge det rigtige rulleskaft, skal du også gøre dig nogle overvejelser på forhånd. Du skal vælge et rulleskaft, der gør det muligt for dig, at kunne nå de flader, du skal male. Og størrelsen på malerrullens valse har også en betydning for dit malerarbejde. Nogle valser er så store, at du kan male store flader på kort tid, men det er ikke sikkert, at det er den løsning, der passer til det, du skal male. I andre situationer er tætheden på valsens rulle mere vigtig, end hvor hurtigt du kan male. Og ligeledes skal du gøre dig nogle overvejelser over, at en malerbakke ikke blot er en malerbakke. Men der er en årsag til, at malerbakker er udformet forskelligt. Det rigtige valg af tilbehøret eller malerværktøjet er lige så vigtigt for resultatet, som valget af maling. Og ikke nok med det, det letter også dit malerarbejde, så du bliver hurtigere færdig, og sidste men ikke mindst så hjælper det rigtige valg af malerværktøj dig også med at spare på malingen. Så hvis du ofrer lidt ekstra på ruller og pensler, vil du opnå en besparelse på udgiften til selve malingen, som er værd at tage med, når du skal i gang med dit malerprojekt. Og husk, vi hjælper dig gerne også, når det kommer til valg af malerbakker og malerruller.

Vedligeholdelse af dit malerværktøj

Hvis du kender problemet med stive pensler, når du er færdig med at male, skal du læse med her. Det er nemlig ikke så svært at sikre dine pensler en lang levetid. Og hvis du har købt dyre pensler, så er det at foretrække, at de også kan bruges næste gang, du skal male.

Rengøring af pensler med sæbe

Du skal altid rengøre dine pensler med lunken vand og sæbe. Bliv ved med at stryge børsterne blødt, helt indtil du kan se, at der ikke kommer mere maling ud. Bagefter fjerne du al maling, som måtte være tørret ind i bunden af penslen. Herefter skal du dyppe dine pensler i fast brun sæbe. Det forhindrer penslerne i at tørre ud. Hæng derefter dine pensler op, så de kan lufttørre. Det giver det bedste resultat.

Køb af maling, tapetfototapet samt wallstickersstuklister og stuk rosetter hos os foregår på en sikker e-mærket shop, og du kan derfor trygt afgive dine oplysninger til os.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-