Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Bones

Opstår der altid problemer, når restauranten skal vælges? Vil sønnen have bøf, datteren salat og den yngste bare pomfritter? Restaurant Bones kan heldigvis sørge for det hele – og mere til.

Nyd Bones’ lækre amerikansk-inspirerede mad i autentiske omgivelser eller som take away.

Spis billigt med Early Birdy

At spise ude er oftest kun noget de fleste gør enten i weekenderne eller ved specielle lejligheder. Det kan både være fordi, at det kan være en dyr fornøjelse, eller fordi de fleste forbinder det at spise ude, med en aften, hvor timerne bliver lange.

Tiden er ikke til det i hverdagen, hvor arbejdet kalder dagen efter, og derfor har Bone’s i sine restauranter sørget for, at du ikke behøver at punge stort ud fra hverken penge- eller søvnkontoen. Med Restaurant Bones’ Early Birdy-koncept får du nemlig 20 % rabat på din regning, hvis du spiser mellem 16.30 og 19 mandag til torsdag. Bordet skal være ledigt igen klokken 19, så der er ingen risiko for først at være hjemme ved midnatstid.

Sidder du hjemme eller på arbejde, og er mundvandet allerede begyndt at løbe, kan du nu hurtigt og nemt sørge for familiens aftensmad direkte fra din computer.

Bones har nemlig gjort det muligt for dig at bestille bord online via restaurantens hjemmeside. Bare besøg Bones’ hjemmeside, og vælg antal gæster og tidspunktet for jeres besøg. Hvis du hellere vil benytte dig af Restaurant Bones’ take away, er det selvfølgelig også muligt at bestille online. Det eneste du efterfølgende skal gøre, er at afhente maden i Bones’ restaurant.

Bone’s glæder sig til at se dig!

Læs mere om Bones her

Adresse

Adresse:

-

Telefon:
Email:

-