Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Kashmir Restaurant
titleName

Kashmir Restaurant

Loading…

Kashmir Restaurant er en lækker indisk restaurant i København, som har eksisteret i mere end 30 år. Kashmir er pionerer inden for det indiske køkken i Danmark. Kashmir har to restauranter, som begge ligger i København. På begge restauranter serveres indisk mad i den bedste kvalitet og i en hyggelig atmosfære.

Derfor bør du vælge Kashmir

Kashmir er en indisk restaurant, hvor kokkene har stort kendskab til det indiske køkken. Derfor er deres udvalg af indiske retter kæmpe stort, ligesom maden altid serveres i autentiske rammer med en indisk atmosfære. Smagsoplevelsen på den indiske restaurant er mere end bare en smagsoplevelse: Hos Kashmir får du en kulturel og gastronomisk oplevelse, der mest af alt minder om de gode restauranter i Indien, hvor kvaliteten er i top.

Forskellige ydeser hos den indiske restaurant

Kashmir er også stedet, hvis du vil have indisk take away i København. Restauranten tilbyder mad ud af huset, så vil du gerne nyde maden hjemme i privaten, er det bare at bestille hjem – så leverer Kashmir hurtigt.

Ønsker du måske snarere en indisk frokostordning i dit firma, er det ligeledes muligt at få dette gennem Kashmir. Kashmir er en indisk restaurant i København, hvor der udelukkende benyttes gode og friske råvarer, uanset hvilken ordning du ønsker.

Som du nok ved, er indisk mad velegnet til mange forskellige lejligheder. Det ved Restaurant Kashmir også, og netop derfor tilbyder restauranten catering. Så skal du bestille det helt store bord til fx bryllup, konfirmation eller fødselsdage, så agerer Kashmir glædeligt din samarbejdspartner.

Sådan booker du bord

Hos Kashmir kan du altid booke bord online, hvis du vil reservere bord på en af de to restauranter lokaliseret i henholdsvis Køge og Østerbro. Bookingen er nem og hurtig, og du kan altid læse menukortet på hjemmesiden.

Adresse

Adresse:

Willemoesgade 75

Telefon:
Email:

-

Åbningstider

Mandag

17-22

Tirsdag

17-22

Onsdag

17-22

Torsdag

17-22

Fredag

17-22

Lørdag

17-22

Søndag

17-22