Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
AcourA Vin
titleName

AcourA Vin

Om AcourA Vin.

Vi brænder for kvalitetsvin, lavet af passionerede vinmagere. Vi sælger vin fra mindre familiedrevede vingårde i Europa. Vi har eksklusivt besøgt og udvalgt få passionerede vinmagere, som brænder for at lave kvalitetsvine. Vi importerer selv direkte fra vingård og sælger direkte til private.

Særlig udvalgte vine og vingårde

Vores vine er særligt udvalgte hos mindre vingårde, der er ejet af familien og vinproduktionen udviklet gennem generationer. Vi importer vine fra 4 lande og 8 vingårde indtil videre og vores sortiment udvides og tilpasses løbende, når vi er på én af vore mange vinrejser.

Vi elsker at besøge de mennesker vi møder og mange har vi nu lært at kende rigtig godt. Vi får større og større respekt for deres engagement og passion inden for branchen.

 

Kender du et vindistrikt med en mindre vingård, som du tænker liiige passer ind i vores lille shop? Så giv os endelig et tip, så vi kan komme den vej forbi på vores næste rejse.

Til dem der elsker at nyde den gode vin. Vin med hjertet.

Kontakt os for aftale om en eventuel vinsmagning og åbningstider I vinlageret i Nymindegab. Åbningstider kan følges på Acoura.dk og vores Facebook profil. https://www.facebook.com/acouravin?locale=da_DK

 

Adresse

Adresse:

Vesterhavsvej 326 st. th. Nymindegab

Telefon:

Åbningstider

Mandag

-

Tirsdag

-

Onsdag

-

Torsdag

-

Fredag

-

Lørdag

11 til 16

Søndag

-

Vinlageret er åben efter aftale. Kontakt os for at lave aftale eller følg vores åbningstider på vores hjemmeside, google eller Facebook