Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Kaløvig Badehotel
titleName

Kaløvig Badehotel

Kaløvig Badehotel

Overnatning tæt på Aarhus

Du behøves ikke rejse udenbys for at opleve noget, der er lidt ud over det sædvanlige. I Danmark findes der mange skønne byer og områder, som altid er et besøg værd. Især Aarhus er en by, der har rigtig meget at byde på for de mindste til de ældste. Her bliver storbyens pulserende liv kombineret med hyggelige gader og unikke oplevelser, og resultatet er en by, der aldrig skuffer.

Til de kunstinteresserede findes der i Aarhus en overflod af spændende museer såsom ARoS, og i Den Gamle By kan du gå på opdagelse i historiens udvikling. Byen byder også på masser af spændende gastronomiske oplevelser af alt lige fra traditionel dansk mad til spændende udenlandsk cuisine. Til de, der altid er på udkig efter et godt køb, er der selvfølgelig også et væld af forretninger, med alt hvad hjertet kan begære.

Fordi der er så meget at se, kan det være en rigtig god ide at tage en overnatning i Aarhus. Så får du rigelig med tid til at nyde alt det, byen har at byde på. Er du dog ikke til de traditionelle hoteller, og vil du gerne lidt uden for byen, så vend opmærksomheden mod Kaløvig Badehotel. Her hersker der en ro, der ikke findes inde i Aarhus, frisk luft og højt til himlen.

En hyggelig perle tæt på alt

Kaløvig Badehotel ligger i naturskønne omgivelser. Lige ude for vinduerne vipper bådene i Kaløvig Bådehavn i bølgerne, og i baggrunden ses de smukke Mols Bjerge. Badehotellet ligger under 15 kilometer fra Aarhus, så når det er tid til at gå på opdagelse i smilets by, så ligger den blot en kort køretur væk.

Når du tager en overnatning på Kaløvig Badehotel i stedet for en overnatning i Aarhus, venter der dig en oplevelse uden lige. Du bliver taget imod af venligt personale og indlogeret i et af vores hyggelige værelser i et af vores fem huse lige ud til vandet. Her er der plads til at læne sig tilbage efter en lang dag med opdagelser i hjemlige og maritime omgivelser. Nyd en god bog indenfor med kig til havet, og er vejret til det, så er der rig mulighed for at sætte sig udenfor, hvor du kan trække stikket til lyden at bølgeskvulp.

Skal du til Aarhus, behøves du ikke nødvendigvis at tage en overnatning i Aarhus. Vil du kombinere dit ophold med afslapning, en tur i sauna og gåture langs stranden eller måske i Mols Bjerge, så lad Kaløvig Badehotel danne rammen om din næste tur til Aarhus.

Drømmer du om at gøre lidt ekstra ud af turen, så læg dagen ud med en god morgenmad serveret af vores venlige personale. Aftensmaden kan du nyde i vores lækre restaurant med havudsigt, hvor du kan vælge mellem skønne retter fra vores á la carte menu og finde lækre vine, der passer hertil.

Prøv også vores Gourmetophold, hvis I vil forkæle jer selv ekstra meget – her får I alt hvad hjertet begærer i forhold til mad og drikke – og naturligvis i de allerbedste omgivelser.

Adresse

Adresse:

Åstrup Strandvej 68 D , 8541 Skødstrup

Telefon:

-

Email:

-