Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Noer & Kofod
titleName

Noer & Kofod

 

Noer & Kofod der handler med vin inden for alle kategorier, har en klar filosofi omkring vin. Denne filosofi er nemlig at kedelig vin er den dyreste vin, der findes – uanset hvad den koster. Deres mål med deres forretning er derfor at levere vin, der er alt andet end kedelig. De forhandler desuden vin i mange forskellige prisklasser, så der er stort set noget for ethvert budget.

Udover at være en webshop med vin, så tilbyder Noer & Kofod også eksempelvis vinsmagninger, ligesom man ofte kan finde dem på vinmesser, hvor de deler ud af deres viden såvel som deres vin. På hjemmesiden kan man finde masser af information om hvilke typer af vin, der passer til hvilke typer af mad. Eksempelvis kan man under deres sektion for vin til desserter læse, at røde dessertvine eller portvin passer godt til chokoladedesserter.

Historien bag Noer & Kofod

Bag navnet finder man Leo Noer og Rolf Kofod, der til sammen udgør makkerparret bag forretningen. I slutningen af 2017 overtog de to den danske del af vinhuset Pieroth, der primært har solgt vine til små og mellemstore virksomheder. Pieroth vinene er stadig at finde i sortimentet, men er i dag kun en del af det. Desuden tæller kunderne naturligvis også private nu, og kræver ikke længere et CVR nummer.

Så hvis du er på udkig efter noget god vin, uanset om det er rød, hvis, rosé, mousserende eller noget helt andet, så er det et godt sted at gå på udkig. Du kan altså finde noget spændende smagekasser eller gode tilbud.

Adresse

Adresse:

Spotorno Allé 2, 2630 Taastrup

Telefon: