WoodUpp

WoodUpp

WoodUpp er en dansk virksomhed, der blev stiftet af Mads Vesterby i 2016. Virksomheden er blevet grundlagt med afsæt i en stor passion for træ og interesse for brugen af det.

Det medførte, at virksomhedens grundlægger opfandt deres akustikpaneler, der har gjort dem kendt i hele landet.

Selvom virksomheden har undergået en stor udvikling siden den spæde start, er fokus fortsat det samme. Det betyder, at WoodUpp stadig har et stort fokus på at skabe de bedst mulige akustikpaneler til vægge og lofter.

Deres produkter anvendes mange steder i verden

I dag bliver produkterne fra WoodUpp brugt et hav af steder. Der er mange, der har taget deres famøse akustikpaneler til sig. Det skyldes primært, at panelerne kan bruges i rigtig mange sammenhænge.

Af samme grund er deres produkter blevet anvendt i både private hjem og til store projekter i hele verden. Det vidner selvfølgelig om, at virksomheden har udviklet sig markant siden 2016, hvor det heel startede.

Til en start var det primært i Danmark, at de solgte deres produkter, men i takt med, at de har spredt kendskabet til deres produkter, har det været muligt at afsætte dem til forhandlere og projekter i flere andre lande.

Alle produkter bliver produceret i Ribe

På trods af, at WoodUpp har haft fart på i løbet af de seneste år, er der dog ting, der ikke har ændret sig. En ting, der ikke er blevet lavet om på er, at de producerer alle deres produkter på deres fabrik i Ribe.

Det er ikke uden grund, at de har valgt at holde fast i dette. Det handler derimod om, at de har en stor passion for at opretholde en bæredygtig produktion, hvilket bedst kan sikres på egen fabrik.

Samtidig besidder de også en stor ekspertise inden for træ, der gør, at deres mange kunder kan vide sig sikre på, at alle produkter, der bliver sendt afsted fra fabrikken, er et bæredygtigt produkt af høj kvalitet.

Har mange forskellige kunder

Kunderne hos WoodUpp spænder meget bredt, da det dækker over både private kunder, men også restauranter, hoteller, kontormiljøer og andre virksomheder.

Siden 2016, hvor den danske virksomhed blev grundlagt, har de solgt deres produkter til både private og virksomheder i hele verden, men deres primære marked er fortsat i Danmark.

Deres store succes skyldes især, at kunderne får unikke produkter, der byder på høj kvalitet, og at de på samme tid forbedrer akustikken og tilfører et moderne udtryk til enhver indretning.