Sådan kan du få mere effektive medarbejdere

Sådan kan du få mere effektive medarbejdere

Kunne du også godt tænke dig at få nogle mere effektive medarbejdere? Effektivitet er selvfølgelig noget som kommer og går alt efter, hvordan medarbejderne har det i deres personlige liv, og hvor motiverede de er for at arbejde. Dog er der nogle få ting, du kan gøre, for at få mere effektive medarbejdere. Læs med her i denne artikel og find netop ud af, hvad du kan gøre af konkrete ting for at få mere effektive medarbejdere – for eksempel med en Psykolog København.

Tilbyd samtaler hos en psykolog København

Nogle gange skyldes ens medarbejderes manglende effektivitet, at de har noget i det private eller på arbejdet, som de går og bøvler med. Derfor kan det være en god ide, at du som arbejdsgiver vælger at tilbyde dine medarbejdere samtaler hos en psykolog København. På den måde kan dine medarbejdere få det bedre igen psykisk, og de vil derved bedre kunne fokusere på deres arbejde = være mere effektive. Du kan finde en psykolog i København på linket her. Husk dog, at det ikke er alle, som har lyst til eller har brug for en samtale med en psykolog København for at få det bedre. Nogen vil egentlig gerne bare holde det private fra det professionelle, og det skal selvfølgelig respekteres.

Skab sammenhold for dine medarbejdere

Man arbejder ofte bedst med dem, man kender. Så hvis du gerne vil have en mere effektiv kommunikation i din virksomhed, kan det være en god ide at få skabt noget sammenhold for dine medarbejdere. Det kan du for eksempel gøre ved at afholde en teambuilding dag, hvor alle i teamet eller i virksomheden (kommer selvfølgelig an på virksomhedens størrelse) dyster og skal samarbejde i nogle forskellige discipliner. Mon ikke, I kan arbejde bedre sammen i arbejdstiden, hvis I også kan gøre det som hold?

Skab gode betingelser for arbejdet

Man kan ofte blive rigtig træt af at arbejde (og derved mindre effektiv), hvis man ikke har de rigtige betingelser for arbejdet på plads. Det handler især om, at man sidder på en ordentlig stol, når man arbejder, at man har noget varmt og hyggeligt at drikke under arbejdstiden (eller måske bare et stort glas vand), og at man har mulighed for at variere sin arbejdsposition en gang i mellem: for eksempel med et hæve-sænke-bord, så dine medarbejdere kan stå op og arbejde lidt en gang i mellem.

Fjern alt det unødvendige

Her efter Corona er det blevet en ting, at man fjerner alt det unødvendige. Før Corona holdte man ofte mange møder, om helt unødvendige ting, som sagtens kunne være fortalt eller diskuteret i en mail. Derfor kan det være en god ide for medarbejdernes effektivitet, at nogle af de møder, som godt kunne have været en mail, bliver skåret fra og faktisk blot bliver sendt som en mail. På den måde kan medarbejderen selv bestemme, hvornår han eller hun har tid til at læse mailen. Så bliver medarbejderens arbejdsflow ikke forstyrret, så koncentrationen forsvinder og gør medarbejderen mindre effektiv.