Sådan skaffer du det bedste udstyr til dit kæledyr

Sådan skaffer du det bedste udstyr til dit kæledyr

Er du lige blevet den glade ejer af et kæledyr som enten er i den lille kategori som en hamster, kanin, fugl eller lignende? Eller måske i den større kategori som en hund eller en hest, så har du sikkert overvejet, hvordan du skaffer det bedste udstyr dertil.

Det kan være en jungle, hvor og hvad man skal skaffe, men så er det jo godt, at der findes troværdige forhandlere som fx Canem, der leverer udstyr til hunde, katte og andre dyr i den højest tænkelige kvalitet. Vi vil her se lidt nærmere på, hvad du med fordel kan vælge til dine kæledyr i den lidt større kategori, nemlig hunden og hesten.

Klæd hesten godt på til konkurrencer

Hvis du deltager i konkurrencer med din hest såsom dressur, ridebanespringning eller military, er det supervigtigt, at hesten har et ordentligt underlag under sadlen. Dette underlag er essentielt for, at den ikke får gnavesår under ridningen, fordi den sveder og bliver våd her, ligesom der også nemt kan kravle skidt og snavs op her.

Et godt sadelunderlag af lammeskind gør, at sadlen desuden bliver holdt ordentligt fast, hvilket også er en stor fordel rent sikkerhedsmæssigt for både rytteren og hesten. Når I har redet konkurrence og hesten er gennemvåd af sved, er det også vigtigt at give den et dækken på, når I skridter af.

Dette gør, at den ikke bliver unødigt afkølet og holder varmen, især hvis det er koldt udenfor om vinteren eller efteråret. Hvis I deltager i ridebanespring, kan den også få nogle klokker på, der sikrer dens underben mod slag og stød fra bommene.

Sunde tænder til hunden med bideting

Har du en hund af en vis størrelse, skal dens tænder løbende have noget at arbejde med såsom knogler, ben eller gummiringe. Dette sikrer, at tænderne forbliver sunde og stærke og ikke går hen og blive “rådne”.

Giv den et ben som belønning, når I har været til agility træning, hundedressur eller bare gået en tur, hvor den har lystret flot. Den vil huske denne belønning og langsomt vænne sig til, at den får dette ben efter god opførsel.

Et ben kan også bruges til at træne med, hvor du træner apport med hunden og kaster benet afsted og giver den en ordre til at hente det igen. Alt i alt er der alt, hvad du skal bruge som kæledyrsejer i forhold til kvalitetsudstyr på Canem.dk og det er bare med at gå på jagt efter det.